Fashionology oorbellen

Fashionology oorbellen 1 | BeautyBitsBlog.comKledingtrends veranderen en accessoires doen daar net zo hard aan mee. Waar je aan de ene kant oorbellen kan dragen tot je sleutelbeen, en dan het liefst één. Is er aan de andere kant de trend van het mix en matchen van kleine oorbellen. En voor die laatste trend ben ik gevallen. Waar je me voorheen kon spotten met creolen in een bescheiden formaat draag ik de laatste tijd eigenlijk alleen mijn nieuwe oorbellen. Komt het laten schieten van een tweede gaatje in mijn oor, mijn grootste tienerrebellie, toch nog goed van pas.

Fashionology oorbellen 5 | BeautyBitsBlog.comBar Earpins 10mm €15,00
Deze staafjes zie ik al tijden overal opdagen. Ik kocht deze van 10mm in het zilver. Ik kan namelijk alleen maar tegen zilver in mijn oor. Ze zijn simpel, strak en modern. Er zijn ook nog twee grotere varianten van 15 en 20mm, maar ik vind dit formaat eigenlijk wel prima.

Fashionology oorbellen 4 | BeautyBitsBlog.comDouble Hoop Earrings 10mm €15,00
Een variant op de creolen die ik normaal gesproken draag, zijn deze double hoop oorbellen. Ze geven het effect van zoals de naam al zegt twee oorbellen. Normaal draag ik grotere oorbellen, maar dit vond ik een een kleiner formaat wat mooier.

Fashionology oorbellen 2 | BeautyBitsBlog.comSimple star earpins 6 mm €20,00 (sale €10,00)
En tot slot ook nog twee sterretjes. Voor mij een variant op de studs die ik normaal gesproken draag. Heel subtiel en schattig en heel goed te combineren.

FashionologyEigenlijk zijn alledrie deze oorbellen heel goed te combineren. Zoals je hierboven ook ziet. Meestal draag ik dus ook alledrie de oorbellen tegelijk alleen dan in verschillende setjes.

Fashionology oorbellen 6 | BeautyBitsBlog.comJe krijgt trouwens bij je bestelling ook een klein zakje waarin je de ringen op kan bergen. Erg handig als je geen sieradenkistje of schaaltje hebt waar je je oorbellen in bewaart. Ze zijn zo klein dat je ze anders best snel kwijt bent. Ik ben erg blij met mijn bestelling van fashionology. Zo blij zelfs dat ik stiekem overweeg om nog een 3e gaatje te nemen. Dan kan ik nog meer oorbellen tegelijk aan. En natuurlijk weer nieuwe oorbellen kopen.

Deze oorbellen zijn van fashionology.nl, check voor andere verkooppunten hun website.

Heb jij gaatjes in je oren en wat voor een oorbellen draag jij?

6 gedachtes over “Fashionology oorbellen

  1. Die zijn cute! Ook ik heb in mijn tienertijd een extra paar gaatjes laten schieten – in die tijd was dat heel wat, haha – en af en toe gebruik ik ze nog. Kleine knopjes boven grote oorbellen. Gewoon omdat het kan.

    Vind die streepjes ook erg leuk!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s