Party over Hair 2016 Goodiebag en mini-shoplog

IMG_7947Zoals beloofd in mijn vorige blogpost over Party over hair, laat ik ook nog de goodiebag en mijn aankopen zien. De goodiebag kreeg ik van Agnes Hofman van Rootz PR. Het was zeer rijkelijk gevuld, echt heel leuk. Daarnaast heb ik ook nog wat kleine items gekocht.

IMG_7948In de goodiebox zaten heel veel haarproducten van de nieuwe Monoi lijn van ORS. ORS was vroeger bekend als Organic Root Stimulator en toen ik mijn haar nog chemisch ontkroestte gebruikte ik regelmatig producten van deze lijn. Nu met deze shampoo, conditioner, leave in conditioner cream, edge control stick en anti-breakage olie kan heb ik genoeg items om weer uit te proberen. Vooral de leave in conditioner heb ik al goede dingen over gehoord. En een goede kam komt natuurlijk ook altijd goed van pas.

IMG_7949Daarnaast kreeg ik nog een klein formaat shampoo met argan olie van Organix. Altijd handig een klein formaat om een keer mee uit te proberen. En ook heel leuk het Brown Beauty Boek van collegablogger Benay Weltevreden met beauty tips voor de donkere huid. En aangezien ik dat boek al had, en nu dus dubbel heb, ga ik binnenkort een exemplaar weggeven hier op mijn blog.

IMG_7952

Naast alle gekregen spulletjes van Rootz PR kreeg ik bij de stand van Keracare wat sachets om uit te proberen. Dit is ook weer een merk dat ik vroeger veel gebruikte, ik ben benieuwd of de producten voor niet chemisch behandeld kroeshaar mij ook zullen bevallen. En daarnaast kost ik nog wat naturalista essentials. De Cuff Puff voor €17,49 bij Natural Fresh Hair om makkelijk een grote staart te kunnen maken. En bij AfroTy kocht ik een grote douchemuts voor €5,99. Echt superhandig voor dagelijks gebruik voor wanneer je haar niet meer onder een standaard douchemuts past.

Zoals je ziet heb ik lekker veel spullen gekregen om weer uit te kunnen proberen. Erg fijn, want ik ben echt nog op zoek naar een goede haarroutine. Hopelijk bieden deze producten (een deel) van de uitkomst.

Een gedachte over “Party over Hair 2016 Goodiebag en mini-shoplog

  1. Wat een zzzzzalige goodiebag. Zoals je weet vind ik je haar prachtig, dus ik hoop dat je met (een deel van) deze spullies je ideale haarroutine bereikt!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s