Impressie Party over Hair 2016

Als je mij op social media volgt, heb je vast niet gemist dat ik afgelopen zondag op Party over Hair was. Een event georganiseerd door de dames van MyBlackHair.nl wat gaat over, je raadt het al haar. Het werd dit jaar geogarniseerd in de Tolhuistuin in Amsterdam. Dit was de eerste keer dat ik er was en ik zal je met foto’s een impressie geven van wat ik ervan vond.

IMG_7914Er waren uiteraard heel veel haarproducten. Een hele hoop bekenden merken zoals KeraCare. Gelukkig was dat niet het enige.

IMG_7926
IMG_7924Keracare deed ook hoofdhuid- en haaranalyses en gaf ook workshops.

IMG_7917Net zoals de workshop hier van Cantu. Erg leuk om naast wat te horen over de producten, ook de producten deels in actie te kunnen zien.

IMG_7919Ik wist bijvoorbeeld niet dat je deze foamrollers ook zo in kon draaien.

IMG_7936Bij de stand van AfroTy kon je ook handige producten vinden. Zoals zijden kussenslopen, maar ook iets heel simpels maar superhandig wanneer je (tijdelijk) veel haar hebt: hele grote douchemutsen.

IMG_7923En bij Natural Fresh Hair kon je de Puff Cuff vinden, ook een essential voor iedere naturalista. Dan kan je grote staarten maken, wat een normaal formaat haarelastiek niet aankan. Er waren echt nog een heel aantal stands,maar gelukkig was er ook een beautyhoekje.

IMG_7934Sleek was van de partij. Met ook het geweldige Solstice palette

IMG_7935Maar ook een veel nieuwer make up merk MiMax. Het is ongeveer een jaar geleden gelanceerd en al op een aantal plaatsen in Nederland, maar ook Duitsland en Belgie te verkrijgen. Altijd leuk om een nieuw merk te leren kennen met producten die ook geschikt zijn voor de donkere huid. En je kon ook gelijk de producten uitproberen of laten aanbrengen.

IMG_7931 Maar er waren ook mooie handgemaakte sieraden.Echt heel origineel.

IMG_7927 Pruiken voor als je heel even iets heel anders wilt.

IMG_7938Ook was er een podiumprogramma met o.a. muziek en dans. Hier zie je bijvoorbeeld Benay Vaneese die haar boek Het Brown Beauty Boek bespreekt.

Er was echt nog wel meer te beleven (o.a. eten), dit is echt maar een kleine impressie, maar het leukste van het My Black Hair Event ben ik vergeten op de foto te zetten namelijk alle lieve andere bezoekers en collegabloggers. Als je mijn social media afgaat (instagram, facebook of snapchat: @akosuablog) kom je ze nog wel tegen.

Ik kreeg van Agnes Hofman van Roots PR nog een goodiebag met producten en heb zelf nog een aantal producten gekocht. En ook iets leuk gekregen om aan mijn lezers weg te kunnen geven. Dat zie je allemaal nog in een volgende blogpost terugkomen.

Was jij ook op het My Black Hair event?

3 gedachtes over “Impressie Party over Hair 2016

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s