MAC x Chris Chang – Vermillion Vee Lipstick | Review

IMG_7899Je hebt liefhebbers van MAC die het liefst alles in de zwarte strakke MAC verpakking heeft zodat je collectie er heel homogeen uitzien. En je hebt de liefhebbers die juist gek zijn op de bijzondere, vaak kleurrijke verpakkingen, die MAC gebruikt in de Limited Edition collecties. Ik hoor duidelijk bij de laatste categorie. Dus toen ik afgelopen week zag dat er wat lipsticks aangevuld waren van de MAC x Chris Chang collectie, was ik er als de kippen bij om de rode lipstick (of course) Vermillion Vee te bestellen.

IMG_7901Chris Chang is een Chinese modeontwerper, die ik eerlijk gezegd niet ken. En ik neem aan dat al deze kleurrijke designs kenmerkend voor zijn ontwerper zijn. Je ziet het al terug op het doosje. Geometrische vormen, bloemen, verschillende patronen en heel veel kleur. Ik vind het geweldig.

IMG_7904Op de lipsticktube gaat het gewoon verder. Een typische MAC vorm met heel veel kleur. De tube glimt heel mooi en is ook gladder.

IMG_7905En het prachtige felle glimmende koningsblauw als accent vind ik prachtig. En het contrasteert ook heel mooi met de lipstick.

IMG_7906Vermillion Vee is een rode kleur, met een warme ondertoon en heeft een matte finish. Ik vind persoonlijk rood met een koele ondertoon mij beter staan, maar voor zo’n prachtige collectie maak ik graag een uitzondering. Want eerlijk gezegd, draag ik de meeste Limited Edition MAC lipsticks niet zo vaak, maar vind ik het vooral leuk om naar te kijken en te bewaren.

IMG_7908
Maar ik ga het natuurlijk wel testen. Op de swatch zie je al dat de lipstick niet helemaal mat is. Er zit nog een heel licht glansje in. Jammer dat de laatste tijd matte lipsticks niet altijd echt mat zijn.

En zo ziet het er full face uit. Een felle warme rode kleur. Neigend naar oranje, maar is het gelukkig niet. Na een paar uur dragen wordt het eigenlijk mat, waar ik op hoopte. Maar dan voelt het ook wat uitdrogend uit. Gelukkig krijg je daar houdbaarheid voor terug.

IMG_7903Al met al ben ik erg blij met deze aankoop. Weer een pareltje van MAC die ik aan mijn lipstickcollectie kan toevoegen. Vooral nadat ik de eerste verkoop te laat was om nog iets moois te bemachtigen, ben ik nu extra blij met Vermillion Vee. Op dit moment zijn er nog een aantal producten van de Chris Chang online te koop via maccosmetics.nl, waaronder deze lipstick. Dus als je geïnteresseerd ben, sla snel je slag.

Vermillion Vee kost €22,- en is te koop via maccosmetics.nl

Ben jij ook gek op Limited Edition collecties of sla jij ze liever over?

11 gedachtes over “MAC x Chris Chang – Vermillion Vee Lipstick | Review

 1. Verpakking is waaaaanzinnig mooi …. oh man i LOVE this!
  De kleur staat je toch wel heel goed hoor.
  Maar ja, ik hou persoonlijk ook wel van iets warmere tinten en een matte maar zeker niet té matte structuur.
  Leuke review weer.

  Like

 2. Wauuuw wat een mooie verpakking! Ik heb hem zelf nog helemaal niet gezien… En ik ben het met je eens, de matte lipsticks houden de laatste tijd toch een kleine glans! Erg jammmer

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s