L’Oréal False Lash Wings Waterproof Mascara | Review

IMG_7768Jaren geleden ben ik ooit begonnen met de Maybelline False Lash mascara in die bekende roze groene tubes. En L’Oréal (de moedermaatschappij) blijft op het succes voortborduren. De False Lash Wings zou nog beter moeten zijn, omdat het vezels bevat voor een extra mooi resultaat. Ik kocht de waterproof versie, om de krul in mijn wimpers te behouden, want anders hangen ze het liefst recht naar beneden. Is de L’Oréal False Lash Wings mascara the new and improved versie van de originele False Lash? Ik was in ieder geval nieuwsgierig genoeg om het te kopen, om het vervolgens weer een jaar in mijn voorraad te laten liggen…

IMG_7769De verpakking is heel anders dan de originele False Lash mascara. Deze ziet er heel futuristisch uit met de zilveren verpakking met blauwe strepen. Ik denk dat die strepen soort van het verlengende effect moeten nabootsen. De verpakking is ook assymetrisch met de dop aan de breder zijde. Hoewel er iemand kennelijk hard zijn best heeft gedaan vind ik het toch geen hele mooie verpakking.

IMG_7770Hier even een close up, waarop je ook kan ziet dat het oppervlak erg spiegelend is. Maar je hebt niet echt voldoende leeg oppervlak om bijvoorbeeld je mascara in te kunnen aanbrengen.

IMG_7771Want op de achterkant staat nog vermeldt dat het een butterfly wngs effect moet geven met vezels. Wat ik mij daarbij voorstel zijn lichte, lange wimpers met een krul. Precies wat ik wil, nou ja misschien ook nog wat volume.

IMG_7772Naast de futuristische verpakking is de inhoud ook behoorlijk innovatief. Het borsteltje is redelijk groot en heeft harde plastic ‘haren’ et een sterk gebogen zijde en een iets minder gebogen zijdes. Wat ik gelijk merkte is dat er behoorlijk veel product op het borsteltje zit. Ik raad je aan om het van tevoren af te vegen, omdat je anders gelijk dikke klonters op je wimpers krijgt.

lorealfalselashwingEn hier zie je het resultaat met links voor en rechts na. Mijn wimpers worden zeker verlengd, krullen meer en hebben meer volume en zijn intens zwart. Waar je wel bij op moet passen is het spinnenpoten effect, de formule is redelijk plakkerig, wat denk ik ook moet om de vezels mooi te laten zitten. Dus je kunt het niet echt opbouwen, dit is dan ook het resultaat na één laagje. Waarbij ik met de meer gebogen kant begin en dan naar de rechtere kant draai om een beetje de wimpers te separeren. De krul die het aanbrengt blijft gelukkig wel de hele dag zitten én het is echt waterproof. Hier heb je echt een make up remover op oliebasis voor nodig.

IMG_7777De L’Oréal False Lash Wings Waterproof mascara zorgt met de vezels echt voor een verlengend, intens zwart, volumineuzer effect en houdt de krul mooi in je wimpers. De formule is wel wat plakkerig, dus echt opbouwen met de mascara lukt niet omdat je anders 5 hele grote wimpers overhoudt. Het doet op zich wel wat het belooft, dus deze mascara maak ik wel de 3 maanden mee vol. Maar er zijn zeker meer betaalbare mascara’s die net zo goed of beter zijn.

De L’Oréal False Lash Wings Waterproof mascara kost €16,99, maar is gelukkig regelmatig in de aanbieding, en is verkrijgbaar bij parfumerie en drogist.

Wat is jouw favoriete mascara?

8 gedachtes over “L’Oréal False Lash Wings Waterproof Mascara | Review

 1. Wat een leuke review.
  Ik heb zelf al heel lang de normale variant, zelfde borsteltje maar de verpakking in helemaal zilver met ik geloof zwarte streepjes ipv blauwe.
  Zelf vind ik het een enorm fijne mascara, het borsteltje is ff wennen, maar super handig in gebruik.
  Ook de substantie vind ik fijn.
  Met de gewone kan je zeker wel opbouwen trouwens, maar dat kan ook komen omdat ik mischien ander soort wimpers heb.
  Maar de nieuwe mascara van L’oreal, Miss Hippy (tevens de goedkoopste, minder dan een tientje nml) is voor mij de holy grail geworden sinds ik haar heb ontdekt.
  Hallelua……wat een topper!

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een fijne en eerlijke review. Eerlijk gezegd draag ik niet zo graag/vaak mascara. Het vlekt altijd (lijk dan wel een panda en niemand die war zegt :() en verder tikt t vaak tegen m’n bril glazen aan. Ik zou deze mascara niet zo gauw kopen. Ik houd t dan bij m’n Action mascara 🙂

  Like

 3. Dit lijkt me best een fijne mascara, alleen wel jammer dat het opbouwen toch een beetje lastig gaat. Maar dat de mascara verder wel doet wat hij beloofd is wel top!

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s