NYX Liquid Suede – Cherry Skies | Review

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 8 | Review | BeautyBitsBlog.comEen product wat al langere tijd op mijn wishlist staat is de NYX Liquid Suede Cream lipstick. En hoewel NYX ook in Nederland te koop is, zag ik juist dit product nooit in het assortiment. Ik was van plan om ze aan te schaffen wanneer ik deze zomer in London ben, zodat ik de kleuren live kan zien. Maar toen ik 1 ding bestelde bij ASOS dacht ik: ‘Dit kan er ook wel bij.’ In de VS zijn er 24 verschillende kleuren, bij ASOS zijn het er 7. Uiteraard viel ik terug op rood, want dat kan voor mijn gevoel altijd wel.

Ik was aanvankelijk wat huiverig om deze lipstick uit te proberen. Aangezien ik op de buttergloss van NYX allergisch reageerde, maar gelukkig was dit hierbij niet het geval. De verpakking is lekker simpel, maar onderscheidt zich wel van andere NYX lipproducten. Een tube in de kleur van de liquid lipstick en een zwarte dop. En heel veel tekst in het wit.

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 6 | Review | BeautyBitsBlog.comOp de verpakking staat de naam Cherry Skies. Ik vond het trouwens opvallend dat de naam in het Frans net wat anders is, namelijk kersenrood. En NYX noemt het product zelf een Creme-lippenstift, dus geen liquid lipstick. Ook de finish vermelden ze niet, hoewel crème natuurlijk doet vermoeden dat het een hydraterend product is.

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 7 | Review | BeautyBitsBlog.comEr zit een smalle applicator bij. Het is wat langer dan ik gewend ben, maar er valt nog prima mee te werken.

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 11 | Review | BeautyBitsBlog.comEn hier zie je een swatch van Cherry Skies. Links direct na het aanbrengen. En rechts na ongeveer een kwartier. Op de foto zie je dat de finish behoorlijk mat is. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht bij een crème lippenstift, maar gelukkig geef ik wel de voorkeur aan mat.

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 10 | Review | BeautyBitsBlog.comEn dit is dan het eindresultaat op mijn gezicht. Een koele donkerrode kleur, een soort berry tint. Het dekt prachtig, én blijft ook zeker zo’n 5-6uur mooi. Dat is niet het langste resultaat voor een liquid lipstick, maar deze heeft als voordeel dat het heel hydraterend aanvoelt. Daar merk je het crème gedeelte pas terug. En wanneer de lipstick slijt kan je het simpel bijwerken, zonder dat het korrelt of dat het er ongelijk uit gaan zien. Echt heel fijn.

NYX Liquid Suede - Cherry Skies 9 | Review | BeautyBitsBlog.comIk snap wel waarom iedereen enthousiast is over deze NYX Liquid Suede lipsticks. Een mooie dekking, een echt matte finish en het voelt niet uitdrogend aan. Je hebt er zo’n 5-6uur plezier van en daarna kan je het makkelijk met een nieuw laagje wegwerken. Wat wil een mens nog meer? Nou eigenlijk een betere verkrijgbaarheid, dan zou ik toch sneller ook de meer bijzondere kleuren uitkiezen als ik ze in het echt kon bewonderen.

De NYX Liquid Suede lipsticks kosten bij ASOS €9,15 per stuk, maar via de Douglas.nl ben je er €13,95 voor kwijt. In de VS kosten ze $7,00.

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

10 gedachtes over “NYX Liquid Suede – Cherry Skies | Review

  1. Argh! Die is mooi! Deze kleuren staan jou echt heel erg goed. Je krijgt er een mooie warme uitstraling door.
    Ik vind de huls ook erg mooi, inderdaad anders dan de rest van de NYX producten.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s