Favorieten | Lente 2016

Favorieten | Lente 2016 1| BeautyBitsBlog.comOver een aantal dagen is het zomer. Hopelijk begrijpen de weergoden dat ook… Omdat ik per seizoen mijn favorieten bespreek ben ik er nu wel over uit waar ik deze lente het meest tevreden over ben. Toevallig ook allemaal producten die ik meegenomen heb naar Berlijn. Weliswaar heb ik er een aantal overgegoten in reisflacons, maar als een product mee mag op vakantie ben ik er of heel blij mee of het is heel erg travelproof. Degene die ik hier vermeld ben ik echt heel blij mee.

Favorieten | Lente 2016 2| BeautyBitsBlog.comZoeva Buffer Kwast & Nars Sheer Matte Foundation in Khartoum
Oké, dit zijn twee producten, maar echt de combinatie is fantastisch. Sinds ik de Zoeva 104 bufferkwast in bezit heb, ben ik ook weer helemaal enthousiast om foundation te gebruiken. Voorheen hield ik het vooral bij concealer en poeder, maar met deze bufferkwast kan je foundation snel, maar ook heel natuurlijk aanbrengen. En mijn eerste keus was dan mijn NARS foundation. Dekt goed, matteert wat en is mijn ideale wintertint. Nu we een hele hoop warme dagen hebben gehad meng ik het met mijn Armani foundation, die meer mijn zomertint is. En dat gaat prima. Ja ik heb foundations echt weer herondekt. En als je nog op zoek bent naar een fijne foundationkwast heb je aan de 104 bufferkwast van Zoeva echt een goede.

Favorieten | Lente 2016 5| BeautyBitsBlog.com
Chanel Rouge Allure Lipstick – Rouge Noir
Deze lipstick is dit seizoen van mijn wishlist afgegaan en in mijn make up stash beland. En nee het ligt er niet alleen mooi te wezen, maar wordt echt goed gebruikt. Het is een donkere bruine/berry lipstick met een satin finish. Echt heel comfortabel en bij mij echt een nudekleurtje. Dit kleurtje kan ik elke dag wel dragen. Het ziet er verzorgd uit, voelt comfortabel aan en als het slijt valt het bij mij niet zo op. En het bijzondere klikmechanisme van de verpakking ben ik ook fan van. Ik ben echt heel tevreden met mijn eerste Chanel lipstick aankoop. Alleen mijn portemonnee wat minder.

Favorieten | Lente 2016 3| BeautyBitsBlog.comFirst Aid Beauty Face Cleanser
Nu het wat warmer is ben ik van mijn geliefde Emma Hardie Cleansing Balm over gestapt op iets wat minder vet is. Een hele lichte schuimreininger van First Aid Beauty. Met milde ingredienten en geschikt voor de gevoelige huid. De substantie ziet er al prachtig uit met een soort parelmoer glans, maar op de huid werkt het ook prima. Zowel als make up als gezichtsreiniger. Hoewel ik het vooral voor het laatste gebruik.

Favorieten | Lente 2016 4| BeautyBitsBlog.comThe Body Shop Body Sorbet – Fuji Green Tea
Ik moest even wachten tot het wat warmer was totdat ik deze kon gebruiken, maar het was echt het wachten waard. Heerlijk verkoelend, hydraterend, het ruikt heerlijk verfrissend én het laat geen plakkerig laagje achter op je lijf. Echt wat wil een mens nog meer. Wat mij betreft is dit één van de meest innovatieve producten van The Body Shop van de afgelopen jaar.

Snapchat
Favorieten | Lente 2016 7| BeautyBitsBlog.comEn ik had eerder gezegd dat ik het bij 5 favorieten zou houden, maar beschouw dit als een bonus. Ook omdat de foundation en foundationkwast een soort 2 in 1 deal was. Ik was al langere tijd aan het lurken op Snapchat, maar ben eigenlijk pas echt actief geworden toen ik in Berlijn op vakantie was. Ik plaats elke dag een aantal Snaps op mijn account akosuablog, dus als jij wil weten waar ik mij buiten bloggen mee bezig houd kun je me daar volgen. Of als je gewoon wilt zien hoe ik vermaak me alle filters.

Favorieten | Lente 2016 6| BeautyBitsBlog.com
Wat waren jouw favoriete producten deze lente? En ben je actief op Snapchat, laat dan even je gebruikersnaam hieronder achter.

5 gedachtes over “Favorieten | Lente 2016

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s