De Beauty Routine Tag

beautyroutinetagTags vind ik altijd een leuke manier om snel heel veel verschillende onderwerpen aan te snijden. En helemaal wanneer ze beautygerelateerd zijn liggen ze helemaal in mijn straatje. Ik kwam deze tag vorig jaar tegen op Lots of Locks. En het gaat over beauty (uiteraard), maar ook andere aanverwante zaken.

Benefit The Porefessional Beautybitsblog.comWelke beauty routine sla jij geregeld over?
Ik sla deze stap niet express over, maar het overkomt me toch regelmatig dat ik vergeet primer aan te brengen. Dan ben ik bezig met mijn foundation en dan laat ik het maar zitten. Terwijl het toch wel degelijk verschil kan maken. Ik ben altijd blij als ik het wel op heb.

Real Techniques Kwasten | de hype waard?Heb jij een bepaalde routine voor het wassen van je kwasten?
In theorie was ik mijn kwasten wekelijks, maar in de praktijk doe ik het elke 2 weken. Met babyshampoo of sinds kort met de Dr. Bronner Magic Soap. Ik heb niet voor niets heel veel kwasten, dus als de ene kwast vies is, wissel ik gewoon af met een andere.

Nail Polish Addict Tag 3Hoe lang loop jij meestal rond met gechipte nagellak?
Maximaal 1 dag. Als het 1 kleine chip is wil ik het nog wel tot de volgende dag laten zitten, maar meestal gaat het er dezelfde middag of avond nog af.

De aantrekkingskracht van Limited Editions | BeautyBitsBlog.comHoe lang kun je jezelf bedwingen om een nieuw product niet te kopen of te vervangen?
Qua nieuwe producten kan ik me zolang het geen Limited Edition item is redelijk goed bedwingen. Er zijn maar weinig dingen die ik echt als allereerst moet hebben. Wanneer ik een product heel fijn vind, koop ik vaak in de aanbieding een aantal back ups. En dan gaat het eigenlijk bijna altijd om huidverzorging, want make up ga ik een stuk minder snel doorheen.

Wat is je slechtste beautygewoonte?
Niet genoeg water drinken. Vooral wanneer ik werk schiet dat er nog wel eens bij in door drukte, ondanks dat ik een fles water op mijn bureau heb staan. Ik moet er echt beter op letten, want het is zo’n simpele stap die toch wel verschil kan maken. Niet alleen voor je huid, maar ook voor de rest van je lijf.

Noem iets niet beautygerelateerd wat je altijd uitstelt?
Ik ben zeker geen goede huisvrouw, dus schoonmaken schiet er onder het mom van ‘Het ziet er toch nog prima uit.’ wel eens bij in.

So I've been shopping again... |BeautyBitsBlog.comAls je ergens naar toe moet blijf je dan tot de laatste minuut in de badkamer bezig?
Als het om een feestje of een ander event neem ik lekker de tijd en ben ik vaak ruim op tijd klaar. Maar in het dagelijks leven om naar werk te gaan, blijf ik het liefst zo lang mogelijk in mijn bed liggen. En als dat iets te lang is geweest sla ik make up aanbrengen gewoon over. Mijn huidverzorgingsroutine kort ik soms in, maar ik reinig en hydrateer wel elke ochtend mijn gezicht.

Lipstick No-buy? BeautyBitsBlog.comKan jij je makkelijk aan een no buy houden?
Nee, ik heb het mezelf ook nooit strikt opgelegd. Ik heb me wel voorgenomen om geen rode lipsticks meer te kopen, maar je hoeft maar op mijn blog rond te kijken om te zien hoe goed ik dat vol hou…

Lipstick No-buy? BeautyBitsBlog.comHoe georganiseerd zijn jouw make-up of nagellakcollecties?
Dat is sinds kort weer redelijk georganiseerd sinds ik een extra opberger van Muji heb gekocht. Ik heb zelfs weer ruimte over. Daarnaast gebruik ik wat sieradenlades van de Action, lipsticktribune van de Zeeman en een Ferroro Rocher doosje voor mijn oogschaduwmono’s. En een koperen mandje van de HEMA voor mijn oogschaduwpaletten. Ik houd het graag transparant, want dan kan ik in een oogopslag zien wat ik heb. Mijn nagellak is ook georganiseerd in een grote opbergbak van de HEMA. Daar heb ik me wel voorgenomen om zodra die vol is geen nagellak meer aan te schaffen.

Wat was de langste periode waarin je geen blogpost hebt geschreven?
Ik denk iets van een week ofzo als ik op vakantie ben. Maar er blijven wel altijd blogposts op BeautyBitsBlog.com verschijnen. Toen ik begon met bloggen 2x per week en nu 3x per week.

Zo, dat waren mijn antwoorden voor de Beauty Routine Tag. Ik heb toch wel een aantal dingen besproken waar ik niet eerder over heb geschreven. Altijd leuk om even iets anders dan een standaard review te schrijven. Hopelijk was het ook leuk om even iets anders te lezen. Als je de tag zelf wilt overnemen, wees vrij. En laat even hieronder achter als je dat al hebt gedaan, ik vind het altijd wel fijn om te lezen wat anderen hebben geantwoord.

Nu ben ik wel benieuwd: wat is jouw slechtste beautygewoonte?

9 gedachtes over “De Beauty Routine Tag

 1. Haha, ja, dat heb ik ook: als alles er proper uitziet ga ik echt niet aan het poetsen gewoon omdat het tijd is 🙂 En ik heb hetzelfde met primer. Ik gebruik het op en af, en momenteel zit ik weer in zo’n periode waar ik ’t altijd maar overschiet.

  Like

 2. Leuke tag! Ik ben ook niet zo’n goede huisvrouw haha, ik doe mijn best, maar soms moet ik mij eerst irriteren aan rommel voordat ik het opruim. Een no-buy is ook niks voor mij; ik heb er één keer één gehouden en aan het einde van die maand had ik een no-buy shoplog 😛

  Like

 3. Mn slechtste beautygewoonte? Ik was mn kwasten niet iedere week en toch maak ik me bijna iedere dag op (heel slecht I know).

  Ik breng ook niet iedere avond nachtcreme op, maar ik had laatst ergens gelezen dat dat ook niet erg is.

  Trouwens, ik vind je blog zo leuk! Eerlijke reviews over producten en ik vind je een leuke meid. 🙂

  Like

 4. Pingback: De beauty routine tag. | Bynonnes.nl

 5. Pingback: De beauty routine tag. – Bynonnes

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s