HEMA Wet and Dry Blush Powder – 54 Brown | Review

IMG_7410Nadat ik deze blush eenmaal gekocht had kon ik niet wachten om het op de foto te zetten. Zodat ik het gelijk kon uitproberen. Want in de winkel leek mij deze geweldig als highlighter en de swatch viel ook niet tegen. En na het wat uitgebreider getest te hebben, zal ik het alvast verklappen: Ik ben fan.

IMG_7411Zoals je kan zien is dit product door HEMA in de markt gezet als blush. Ze hebben twee kleuren uitgebracht nummer 52 en nummer 54, welke op de HEMA website de weinig creatieve namen Red en Brown heeft gekregen. Hierboven zie je nummer 54. Een soort warm gouden tint wat op een lichte huid wel als bronzer of blush kan dienen, maar bij mij meer een highlighter tint is. Daar heb ik hem ook voor gekocht.

IMG_7412De blush powder kan zowel droog als nat worden aangebracht. Nat geeft het een intenser effect, maar dat is eigenlijk bij alle poederproducten wel mogelijk. Maar bij een baked blush, wat deze is, is het effect toch net wat grootser.

IMG_7414Je krijgt ook behoorlijk wat product, 7 gram. Daar kan je echt een hele tijd mee vooruit.

IMG_7415Zo ziet de swatch eruit. Een gouden glans, maar zonder echter glitters. Zo zie ik het het liefst, dat geeft een mooi subtiel effect. De blush is ook fijn gemalen, zonder dat het poederig is. Echt gemakkelijk in gebruik.

IMG_7716En dit is het resultaat op mijn gezicht. Een mooie subtiele en natuurlijke glans op mijn jukbeen. Bij mij totaal ongeschikt als blush, maar prachtig als highlighter. Als je echt een hele heftige highlighter wil kan je hem uiteraard nog heftiger aanzetten zonder problemen, of zelfs vochtig maken als je dat wilt.

IMG_7410Ik ben echt heel blij met deze highlighter. Qua kwaliteit doet het zeker niet onder voor de duurdere blushes in mijn collectie. Maar de prijs is met €4,50 echt een stuk fijner. Ik was altijd al fan van de HEMA beauty afdeling, omdat echt rekening wordt gehouden met de verscheidenheid aan huidskleuren. En deze Wet and Dry Powder Blush  is echt een topper. Zeker de moeite waard om even uit te proberen op de HEMA Beauty afdeling.

De HEMA Wet and Dry Blush Powder kost €4,50 en is te koop bij HEMA filialen en via de webshop.

Gebruik jij wel eens beautyproducten voor een ander doel dan waar ze voor bedoeld zijn?

3 gedachtes over “HEMA Wet and Dry Blush Powder – 54 Brown | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s