Opgemaakt Mei 2016

Opgemaaktmei2016De eerste week van juni is al voorbij en ik heb mijn opgemaakte producten van mei nog niet laten zien. Er zitten weer wat oude bekenden tussen, maar gelukkig ook wat nieuwe producten. Ik blijf nou eenmaal favorieten houden die ik regelmatig gebruik en dus opmaak.

IMG_7692The Body Shop Camomile Waterproof Eye & Lip Make up Remover
Ik gebruik bijna altijd waterproof mascara en tegenwoordig ook waterproof eyeliner. Dus dan is zo’n twee fase make-up remover met een olie-achtig laagje ideaal om snel en zonder wrijven al je oogmake-up te verwijderen. Het laat ook geen vettig laagje achter, oké bijna niet dan. Voor mij is zoiets echt onmisbaar in mijn gezichtsverzorgingsroutine.

Zou je het opnieuw kopen? Yep, de back up ligt al klaar.

IMG_7694Chanel Le Volume Mascara
Ondanks alle positieve berichten kon deze mascara mij niet bekoren. Ik heb hem nog een paar maanden bewaard om te kijken of ik het wat fijner vond als die wat meer uitgedroogd was. Maar helaas deze mascara deed niet zo veel voor mijn wimpers. Het gaf wel wat volume, maar zorgde ook voor spinnenpoten, hield de krul niet vast en verlengde nauwelijks. Helaas dus niets voor mij.

Zou je het opnieuw kopen?
Nee, misschien ooit nog de waterproof versie, maar ik denk het haast niet.

IMG_7695Dove Original Deo
Volgens mij is deze variant niet meer verkrijgbaar en kreeg ik het ooit in een cadeaupakket. Door het kleine formaat vond ik het ideaal om mee te nemen op vakantie. En het was een spraydeo, dus geen makkelijk breekbare onderdelen. Op mijn laatste trip naar Berlijn is hij helaas opgegaan. Een prima deodorant met de typische lichte Dove geur en er zit ook wat talkpoeder.

Zou je het opnieuw kopen?
Nee, want het is niet meer te koop

IMG_7696The Body Shop Aloe Calming Toner
Deze kalmerende toner uit de Aloë lijn is al zo vaak langsgekomen in mijn opgemaakt artikelen, dat als je mij een tijdje volgt echt weet dat ik hier fan van ben. Het hydrateert en kalmeert en houdt mijn gevoelige huid in toom. Tip is voor dit warme weer kan je het ook in zo’n reissprayflacon stoppen en tussendoor als opfrisser gebruiken. Dat is een stuk beter voor je huid dan alleen water erop sprayen, wat juist heel paradoxaal je huid uitdroogt.

Zou je het opnieuw kopen? Ik ben al weer bezig aan de volgende fles

IMG_7690Dit waren mijn opgemaakte producten voor afgelopen maand. Twee echte favorieten, 1 niet zo’n favoriet en 1 die helaas niet meer verkrijgbaar is. Ik merk dat ik met het warme weer veel aan mijn skincare routine verander, maar deze twee producten van The Body Shop blijf ik gebruiken. Echte aanraders dus.

Welke producten blijf jij telkens opmaken?

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s