Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner – Is het de hype waard?

IMG_7315Het is weer de eerste maandag van de maand, dus weer tijd voor een is het de hype waard artikel. Net op het moment dat ik denk dat ik er geen meer heb, bemachtig ik er weer een. Deze zat in de Cult Beauty Box in samenwerking met bloggers Lily en Anna. Uiteraard zouden bloggers gehypte producten in hun box stoppen. De Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner had ik al wel over gehoord, maar een goede stifteyeliner is toch gewoon een goede stifteyeliner? Of is deze van Stila de uitzondering?

IMG_7323De verpakking is heel basic. Ongeverfd karton met zwarte letters, en je kan de eyeliner er deels doorheen zien.

IMG_7325Op de achterkant staat de gebruiksaanwijzing en de voordelen van de eyeliner. Het is waterproof, blijft goed zitten, de stift werkt precies, de eyeliner is intens zwart en droogt snel op. Precies wat ik verwacht van een zwarte eyeliner.

Versie 2De eyeliner zelf is ook niet heel bijzonder. Zwart met gouden letters, geen poespas maar heel stijlvol.

IMG_7320Ook het daadwerkelijke stiftje lijkt op het eerste gezicht heel gewoontjes. Pas nadat ik het naast mijn andere eyeliners legde, merkte ik dat het nett iets korter was. Daarmee heb je toch net wat meer controle bij het aanbrengen.

IMG_7321Ik heb er uiteraard ook wat swatches mee gezet. Waarbij direct opviel dat je er fijne, maar ook brede lijntjes mee kunt zetten, afhankelijk van hoeveel druk je uitoefent. Dat de kleur echt intens zwart is met een heel klein glansje. En dat het niet in de fijne lijntjes van de huid loopt.

Maar pas als je de eyeliner echt gaat gebruiken vallen je de verschillen op. Als je schudt merk je dat er een bolletje in de eyeliner zit, waardoor het ratelt. Hierdoor droogt het product denk ik veel minder snel uit. En als je de stift weer in de dop wilt stoppen, merk je een lichte verende weerstand. Ik kan het niet zien, maar ik denkt dat er een soort kussentje in de dop zit waardoor de punt minder snel uitdroogt. Zowel het balletje als het kussentje in de dop zijn innovaties die ik bij andere gel eyeliners nog niet heb meegemaakt.

IMG_7311En dit is het resultaat op mijn oog. Een intens zwarte lijn zonder allemaal bultjes of uitschieters. En ik had deze winged eyeliner ook zo op mijn oog. En als je uitschiet kan je ondanks dat het waterproof is het nog wel snel bijwerken met een nat wattenstaafje. Als je er snel genoeg bij bent in ieder geval. Anders moet je toch steviger geschut (lees: een remover op oliebasis) inzetten om het nog te kunnen corrigeren.

Versie 2Normaal wissel ik gel-, stift- en geen eyelinerfases af. Maar sinds ik deze eyeliner van Stila heb bemachtigd, draag ik bijna dagelijks een eyeliner. Hij werkt echt heel fijn, door het net iets kortere puntje werkt het precies. Het is echt intens zwart. En wanneer het er eenmaal op zit, gaat het nergens anders heen. Ook niet in de meest heftige regenbuien. Of het balletje in de eyeliner en het kussentje in de dop er daadwerkelijk voor zorgen dat de eyeliner langer mee gaat heb ik nog niet uit kunnen proberen, maar ik verwacht van wel.

Het enige nadeel is dat het niet in Nederland te verkrijgen is. Maar voor de rest is dit echt een aanrader voor make-upliefhebbers die graag met stifteyliners werken, want hiermee gaat het zo veel makkelijker en het blijft ook echt de hele dag (en zelfs nacht als je vergeet je make up te verwijderen…) op z’n plek. Ik zou het vanwege de prijs zelf niet zo snel gekocht hebben, maar na het uitgeprobeerd te hebben snap ik de hype. Deze liquid eyeliner is de aankoopprijs dubbel en dwars waard. Al was het maar vanwege de tijd die ik nu elke ochtend bespaar.

De Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner is o.a. te koop via Feelunique.com voor €19,14 en Beautybay.com voor €17,90

Heb jij een favoriete eyeliner?

5 gedachtes over “Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner – Is het de hype waard?

 1. Hele leuke “is ’t de hype waard” en wat fijn dat deze echt werkt zeg.
  Super strakke wing….wow…..ongeacht de eyeliner, dit krijg ik niet zo één twee drie voor elkaar, echt mooi gedaan.
  Hij is idd goed zwart en dat hij niet in de lijntjes trekt is echt een must.
  Vind het eerlijk gezegt wel z’n geld waard, maar de moeilijke verkrijgbaarheid maakt het kopen ervan helaas wat lastiger.

  Like

 2. WOW. Oké. Dat is echt een serieuze kanshebber. De prijs valt me heel erg mee.

  Ik zweer al tijden bij de gel eyeliner van Bobbi Brown. Als hij zit dan zit hij ook als een huis.

  Like

 3. Ik gebruik sinds een tijdje de waterproof eyeliner van max factor. Daarvoor had ik die van Estee Lauder. maar dat glimmende was ik na een tijdje beu. Deze van Max Factor bevalt tot nu toe prima. Jammer dat die van Stila niet in NL te koop is anders had ik die zeker aangeschaft.

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s