Mini Shoplog Berlijn

Mini Shoplog Berlijn 1 Ik was van plan om toch een aantal dingen te kopen in Berlijn en daarvoor had ik de laatste zondag van mijn reis ingepland. Niet wetende dat dan alles behalve de horeca en typische toeristenwinkels gesloten is. Dus echt uitgebreid shoppen is er niet van gekomen. Dit zijn de spullen die ik gelukkig tussendoor nog heb weten te bemachtigen.

Mini Shoplog Berlijn 2Als eerste heb ik twee producten van Muji gekocht. Muji is een Japanse winkel die allemaal praktische design producten van eigen merk verkoopt. Ik leerde het kennen doordat heel veel beautybloggers hun make up opbergen in de acryl lades van Muji. Ik had zelf al een opberger met 5 smalle lades en ik kocht er deze met 2 lades bij voor €19,95. Deze lades zijn wat hoger, dus wat grotere producten zoals foundation passen er nu ook in.

Mini Shoplog Berlijn 3Daarnaast kocht ik bij Muji mijn favoriete wattenstaafjes voor €3,95. Deze zijn wat smaller en pluizen niet. Ideaal om mijn winged eyeliner mee te corrigeren.

Mini Shoplog Berlijn 4

Mini Shoplog Berlijn 5Tot slot was ik ook de DM in geweest op vrijdag om even snel te kijken of de bloggerscollectie van Essence binnen was. En ik trof gelukkig een volledig gevuld rek aan. Ik had van tevoren al een beetje naar reviews van de paletten gekeken. Daarop had ik besloten dat alleen het the glow must go on palette van Serena van Beautylab mij trok. Dus die schafte ik aan voor €4,99. Ik zal deze uiteraard nog uitproberen en reviewen, want ik ben zelf ook heel benieuwd hoe dit palette mij gaat bevallen.

Mini Shoplog Berlijn 6Dit waren mijn geshopte spullen in Berlijn. Niet heel veel, maar wel allemaal producten die ik wilde hebben. Wat ik ook nog wilde bekijken was Zoeva en een hele hoop producten van de DM. Dat is er helaas niet van gekomen, maar desondanks ben ik erg gelukkig met de spullen die ik wel heb gekocht.  En het scheelde een hele hoop spullen meeslepen naar huis.

Wat staat er nog op jouw wishlist?

4 gedachtes over “Mini Shoplog Berlijn

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s