What’s in my travel make up bag? | Berlijn editie

IMG_7637Wanneer je dit leest ben ik net een dag terug van 4 dagen Berlijn. En op reis gaan betekent een selectie maken van je favoriete en meest reisvriendelijke beautyproducten zonder dat je een hutkoffer meeneemt. Voor mijn vakantie naar Lissabon had ik ook een overzicht van mijn meegenomen beautyproducten gemaakt. Wel grappig om te zien hoe anders de meegenomen producten zijn. De meeste producten heb ik al een review over geschreven en die zal ik linken in de blogpost. Dus kijk maar mee.

IMG_7638Dit is in totaal random volgorde. Dus niet van primer tot setting spray, maar gewoon van links naar rechts. Het make-uptasje is van Hema. Ik verbaas me er altijd weer over hoe veel erin past. Daarnaast de Essence All About Matte Oil Control Paper. Het zijn een soort vloeipapiertjes waarmee je de glans van je gezicht af kan deppen, zonder je make up te verstoren. Daarna ga ik eroverheen met de MAC Prep + Prime poeder, een transparante poeder, aangebracht met de Real Techniques contour brush.

Daarnaast vind je de MAC Prep + Prime lip primer. Een hydraterende basis die vooral fijn is onder matte lipstick. En uiteraard de Too Faced Shadow Insurance om oogmake-up goed te laten zitten. Mijn favoriete mascara van dit moment, de Catrice Glam & Doll mascara moest uiteraard ook mee. Mijn rode NARS lipstick in Red Lizard gaat bijna standaard mee op vakanties. Ik kocht het ooit in New York, dus van deze lipstick krijg ik altijd een instant vakantiegevoel.

IMG_7639 (1)Daaronder mijn Shu Uemara wimperkruller. Voor mij echt de perfecte vorm voor mijn ogen. En een kleine Benefit Porefessional, niet mijn favoriete primer, maar wel een heel handig reisformaat. Naast de NARS lipstick zie je nog de Stila Stay All Day Waterproof Liquid Eyeliner liggen die ik pas binnen heb gehad. Deze ben ik op dit moment aan het uitproberen. En daaronder ligt mijn NARS Sheer Matte Foundation. Ondanks de glazen verpakking is het heel stevig. Ik kan het weten want ik heb het op een betegelde badkamervloer laten vallen…

Chanel Rouge Noir moest ook mee, als comfy everyday lipstick. En om al deze producten zo lang mogelijk te laten zitten nam ik ook mijn Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray mee, ik merk eerlijk gezegd niet heel veel verschil in vergelijking met de De-Slick Setting Spray. Rechts daarvan ligt de MAC Eclair Paint Pot, deze was Limited Edition en is helaas niet meer te koop. Een roestbruine/gouden kleur, die je makkelijk aan kan brengen en met je vingers kan uitblenden voor een snelle en frisse ooglook. Ik nam mijn wenkbrauwpotlood van Catrice mee. En de Pro Concealer van LA Girl. De foundation en concealer bracht ik allebei aan met mijn Zoeva buffer kwast. Ten slotte nog twee lipproducten. Een lippotlood van MAC in Beet om te combineren met mijn NARS lipstick of gewoon om los te dragen. En een prachtige mauve liquid lipstick van H&M in de kleur Dare Me.

IMG_7637En dit waren al mijn meegenomen beautyproducten. Geen blush of highlighter, want ik ken mezelf die gebruik ik niet zo vaak. En ik heb het deze vakantie niet gemist, oké misschien alleen de highlighter. Ik heb ook bijna geen oogschaduw gemist, de paintpot en eyeliner waren meer dan voldoende. Deze trip heb ik letterlijk alle make-upproducten gebruikt, dus ik ben best trots op mezelf. Want meestal neem ik van alles mee en gebruik ik maar een kwart. Dit is echt een goede leidraad voor de volgende vakantie, als ik er in ieder geval highlighter aan toevoeg.

Welke beautyproducten neem jij altijd mee op vakantie en welke laat je thuis?

 

5 gedachtes over “What’s in my travel make up bag? | Berlijn editie

  1. Leuk om te zien welke producten je mee hebt genomen naar Berlijn! Ik neem zelf altijd best veel mee, maar ik gebruik het ook wel allemaal, dan vind ik dat het ook mag haha.

    Like

  2. Oh ligt eraan wat voor vakantie… Een only with familly vakantie met hier & daar wat shoppen, lazy langs het lac du Annecy om bij te bruinen en te zwemmen, wandelen in de bergen en eten in een lokaal restaurant……een dotje mascara, wat poeder, blush/bronzer/highlicht pallet mee en verder alleen een gekleurde Chubby stick 👌🏼 meer dan genoeg! Een luxe vakantie met het vliegtuig vraagt om iets meer make-up, maar zal niet zo gek veel schelen denk ik.

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt Juni 2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s