Mijn nieuwe bril!

IMG_7383Ik draag bijna dagelijks een bril, hoewel ik ook lenzen heb. Ten eerste omdat ik het lekker makkelijk vind. En ten tweede kan ik mijn lenzen alleen dragen wanneer de lucht niet te droog is. Tot nu toe werk ik altijd in gebouwen waar de verwarming en ventilatie centraal geregeld is en de lucht heel droog is. Dus naar mijn werk draag ik eigenlijk altijd in een bril. Ik was eigenlijk niet toe aan een nieuwe bril, want mijn sterkte is niet veranderd. Maar mijn verzekering vergoedt om de zoveel tijd een nieuwe. Dus ik koos er één uit.

Ik ging naar de Pearle, puur omdat ik daar al jaren heen ga en het me goed bevalt. En ik kijk bijna geen tv en luister niet naar de radio, dus ik heb de kennelijk superirritante reclame volledig gemist. Ze hebben nu dus de actie van 2e bril gratis (die ik trouwens nog moet uitzoeken) dus dat kwam helemaal mooi uit. Na heel lang passen, en zelfs even een uitstapje naar de herenafdeling (korte rant: waarom zijn brillen bij de meeste opticiens in vredesnaam niet unisex?), want ik heb een groot hoofd en deze brillen zijn vaak groter. Viel mijn oog (yep, slechte woordgrapjes zijn mij ook niet vreemd) of nou ja mijn keuze uiteindelijk op deze bril van Sensaya. Ja, ik kende het merk ook niet. Ze verkopen alleen brillen, dus het is ook niet gek dat ik het niet kende.

IMG_7385Het is anders dan mijn vorige bril, het frame is wat smaller en de glazen zijn wat groter wat leuk is ter afwisseling. En het heeft een subtiel galaxyeffect op de pootjes met het paars, zwart en de zilveren glitters. En had ik al gezegd dat het zilveren glitters heeft? Zilveren glitters dus. En ik houd af en toe wel van een beetje bling.

IMG_7386En op de pootjes vind je kleine details die niet zilver zijn maar ook niet echt goud, maar het zit er precies tussenin, wat voor mij perfect is. Want ik ben niet zo’n fan van goud en draag vooral zilver afgewisseld met rosé goud dus dat combineert mooi.

IMG_7436En het hoesje ziet er ook erg luxe uit, het lijkt wel een clutch.

IMG_7417Deze bril heeft grotere glazen dan mijn vorige bril en het montuur is wat smaller, waardoor mijn ogen wat meer opvallen. En mijn wenkbrauwen piepen er nog boven uit. Bij mijn vorige bril vielen ze toch een beetje weg. Op zich is meer opvallende ogen een voordeel, maar wat ook meer opvalt is mijn oogmake-up. Voorheen kon ik mijn oogmake-up een beetje slordig aanbrengen en wat fellere kleuren gebruiken zonder dat het opviel, maar nu moet ik er toch wat meer werk van maken. Maar stiekem vind ik dat eigenlijk alleen maar leuk.

IMG_7428Ik ben erg blij met mijn nieuwe bril. Het staat leuk en het is niet zo standaard als mijn vorige. En juist leuk om mee af te wisselen. Nu nog even bedenken welke tweede (zonne)bril ik wil kopen…

Het Sensaya montuur model SYBF04 GD 54/16 kost €199 en is o.a. te koop bij Pearle Opticiens.

Wat vind jij van mijn nieuwe bril en wat zou jij hebben uitgekozen?

11 gedachtes over “Mijn nieuwe bril!

 1. Oh deze staat echt goed!
  Wat een slim idee om op de heren afdeling te kijken trouwens.
  Ik zelf moet altijd op de kinder afdeling shoppen, en echt zó blij dat dat nu net volwassen brillen zijn.
  Vroeger waren ’t alleen maar über felle kleuren (denk aan roze, paars, fel blauw of knal geel, mét Bertje Big of Spiderman whaaaaaaa) maar nu hebben ze gewoon Ray Ban’s en sportieve merken als Nike.
  Schildpad printjes en normale monturen, dus niet perse helemaal ronde glazen.
  Op het momemt een mat zwarte bril en hoeven de poten niet afgezaagd te worden tot halverwege hahaha
  Ja een groot hoofd mag dan soms knap lastig zijn, ienimieni maatjes waren vroeger vaak buitengewoon kindelijk.
  Zonnebril mag wat groter dus een smal damens momtuur heb ik gekozen dit x, die voor mij echt mega is. De pootjes zijn voor 50% ingekort.
  Vandaar dat ik het wel kan waarderen als ik lees dat er meer mensen zijn die buiten de geeikte paden naar een oplossing moeten zoeken.
  En fijn dat het nog eens super goed staat ook.
  Orgineler ook, denk niet dat mensen snel op een andere afdeling kijken nml als het niet nodig is.
  Goed gedaan joh……veel plezier ermee 🙂

  Like

 2. Hele mooie bril! Staat je goed. 🙂
  Volgens mij is de grens tussen dames en herenmonturen toch wel dunner aan het worden, gelukkig. Het is gewoon een kwestie van passen en kijken wat he mooiste staat!
  Vind je haar ook echt nog steeds súper 🙂

  Like

 3. Pingback: Mijn nieuwe zonnebril! | Beauty Bits Blog

 4. Pingback: Quay – My Girl Zonnebril | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s