H&M Velvet Lip Cream & Lush Lip Vinyl | Review

IMG_7359De H&M associeerde ik altijd met wat goedkope budget make up. Sinds de revamp vorig jaar gooien ze het over een hele andere boeg. De producten hebben een chique uitstraling met alle zwart, wit en gouden details. En zijn ook een stukje prijziger. Als echte lipstickfreak kocht ik natuurlijk als eerst twee lipproducten. Een velvet lip cream Dare Me en een lush lip vinyl Plum Fairy. Een oud roze liquid lipstick en een aubergine kleurige lipgloss. Ik ben zo trots op mezelf dat ik niet weer voor rood gegaan ben.

De H&M Beauty producten zijn te koop in H&M filialen met een beauty-afdeling. Zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen. Je kijkt echt je ogen uit. Het assortiment is heel ruim en ook mooi uitgelicht. Je hebt echt heel veel keuze dat het soms een beetje overweldigend is. Maar gelukkig kun je rustig rondkijken, maar je ook laten helpen door de medewerkers van de beautyafdeling. Die je ook op kunnen maken, als je dat wilt tenminste. Ze hebben  heel veel producten, echt een aanrader om even rond te snuffelen.

IMG_7347 (1)Zoals ik al zei stralen de verpakkingen luxe uit. Simpel, met een gouden H&M logo waarbij de velvet lip cream een zwarte dop en de lush lip vinyl een gouden dop heeft. Handig ter onderscheid.

IMG_7346De verpakking is naast mooi, natuurlijk ook heel functioneel. De naam en kleur van het product staan erop. Als je goed kijkt zie je dat er in Plum Fairy ook hele fijne glitters zitten.

IMG_7373De vloeibare lipproducten hebben allemaal dezelfde applicator. Die werkt prima om het aan te brengen.

IMG_7326Dare Me , de velvet lip cream, is echt een liquid lipstick met een matte finish. Plum Fairy, de lush lip vinyl, kocht ik op aanraden van een medewerkster, omdat ze ze zei dat deze voor een lipgloss echt heel goed dekt. En dat klopt. Er zitten kleine subtiele glitters in, maar daar zie je in de praktijk eigenlijk niets van terug.

hmdaremeEn dit is dan het eindresultaat. Ik begin langzaam fan te worden van deze oudroze kleuren. Ze staan bij mij heel natuurlijk, maar vallen niet weg. Toen mijn moeder Dare me zag terwijl ik het aan het testen was, wilde ze gelijk weten waar het vandaan kwam. Ik heb het maar aan haar gegeven, want de kans is vele malen groter dat ik weer bij een H&M Beauty afdeling kom dan zij. Je merkt het, ik heb mijn lipstickobessie niet van een vreemde.

O ja, en Dare Me blijft trouwens prima zitten. Alleen als je veel en vet eet kan het wat aan de binnenkant van je lip slijten. Gelukkig kan je het makkelijk bijwerken zonder dat je alles hoeft te verwijderen. En voor een matte liquid lipstick is het bijzonder comfortabel. Het hydrateert niet maar je lippen voelen ook niet droog aan zoals ik gewend ben van andere liquid lipsticks.

hmplumfairyPlum Fairy heeft een heel ander effect. Echt donker, mooi dekkend en glanzend. Op sommige foto’s lijkt het meer Ik denk dat dit bij een lichtere huid al snel een beetje gothic effect geeft, maar bij mij staat het nog redelijk neutraal. Ook fijn is dat het niet heel plakkerig is. Ik ben geen echte lipgloss fan, vooral omdat het zo gauw slijt. Maar deze blijft aardig goed zitten. Een paar drankjes overleeft het wel, maar daarna moet je het echt bijwerken. Ik denk dat als je een meer neutrale kleur neemt dat je er nog langer plezier van hebt.

IMG_7359Je had vast als begrepen dat ik erg tevreden ben met beide lipproducten. Ze zijn comfortabel en dekken goed. En de Velvet Lip Cream blijft ook nog eens heel lang zitten. En aangezien ik Dare Me kwijt ben aan mijn moeder, is dat voor mij een goed excuus om weer langs een H&M Beauty afdeling te gaan. Even rondkijken of ze nog meer mooie producten hebben.

De Velvet Lip Cream en de Lush Lip Vinyl kosten ieder €7,99. Ze zijn te koop bij H&M filialen met een Beauty afdeling

Heb jij al de vernieuwde H&M Beauty producten geprobeerd en heb je nog aanraders?

9 gedachtes over “H&M Velvet Lip Cream & Lush Lip Vinyl | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s