Opgemaakt April 2016

IMG_7271De afgelopen weken waren een beetje raar met al die vrije dagen dat mijn opgemaakte producten van april er bijna bij ingeschoten waren. Ik heb afgelopen maand niet zo veel opgemaakt, maar nog net genoeg dat het de moeite van een blogpost waard is.

IMG_7272Suncover SPF 30
Met het warme weer van de afgelopen tijd was ik weer op zoek naar zonnebrand. En toen kwam ik deze fles van Suncover tegen. Er zat nog maar een klein beetje in, maar omdat ik deze zonnebrand vorig jaar ook gebruikt heb en zonnebrand na een jaar open te zijn geweest echt niet meer goed werkt, heb ik het toch maar weggegooid. Gelukkig had ik nog een verse verpakking staan. Ik ben echt heel blij met Suncover, want het voelt lekker licht aan, ruikt heerlijk naar vanille en hydrateeert de huid ook nog. Echt een fijne combi van lichaamsverzorging en zonnebrand.

Zou ik het opnieuw kopen? Ja

IMG_7273L’Oréal Miracle Repair 7
Ik had dit product een aantal jaar geleden gekocht met als idee nagelverzorging en een basecoat te combineren. Dat blijft altijd een lastige mix. Want om het effectief te gebruiken als nagelverzorging zou je het dagelijks opnieuw moeten aanbrengen. Maar als basecoat voor nagellak wil je het als fijne gladde basis voor je nagellak gebruiken wat tegelijkertijd er voor zorgt dat je nagellak langer mooi blijft én dat verkleuring van je nagellak voorkomt. Als nagelverzorging werkt het prima als je het dagelijks aanbrengt, het zorgt echt voor sterkere nagels. Als basecoat viel het wat tegen. Het zorgde niet voor een gladde ondergrond of dat je nagellak langer mooi bleef zitten. En nu is het zo’n stroperige zooi geworden, dat het in de prullenbak verdwijnt.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee

IMG_7281Soap & Glory Handfood
Deze handcrème van het engelse merk Soap & Glory gebruik ik voor mijn gevoel al jaren. En het zat eigenlijk bijna altijd in mijn handtas. En ondanks dat ik het er regelmatig bijpakte, heb ik er lekker lang mee gedaan. Het is een fijne handcrème in een harde plastic tube. Dat vind ik wel prettig omdat die metalen tubes toch na verloop van tijd stuk gaan. Het verzorgde mijn handen goed en liet een licht zoet geurtje achter. Precies wat ik van een handcrème verwacht.

Zou ik het opnieuw kopen? Ik ben nooit zo trouw qua handcrèmes, dus ik wil wel weer iets anders uitproberen.

IMG_7275Dit waren mijn opgemaakte producten van april. Zoals ik al eerder zei niet zo heel veel, maar nog net de moeite waard om een blogpost aan te wijten.

Heb jij nog goede tips voor handcrème?

4 gedachtes over “Opgemaakt April 2016

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s