The Body Shop Body Sorbet – Fuji Green Tea | Review

IMG_4107Nu het zo warm is, laat ik make-up links liggen. En heb ik des te meer tijd om me storten op huidverzorging. Toen ik door mijn voorraad heen ging kwam ik deze Body Sorbet van The Body Shop tegen. Ik had het speciaal bewaard voor het warme weer. Ik heb er al eerder één geprobeerd van de Moringa geurlijn die heel goed beviel. Dus ik wilde heel graag aan deze Fuji Green Tea variant beginnen.

IMG_4110Het belooft voor frisse hydratatie te zoeken. Precies wat je in dit warme weer wilt. En het zit in een tube met een klikdop. Dus makkelijk om en hygiënisch om aan te brengen. De groente thee geur geeft het een extra fris element. Dat vind ik persoonlijk wat fijner dan een heel bloemige of fruitige geur in de zomer. Ik ben namelijk als de dood voor ongedierte, of ze nou steken of niet. De ingrediënten zijn als volgt.

IMG_4115 Het is een licht product op waterbasis, met ook hydraterende ingrediënten zoals glycerine, castorolie, honing, sesamzaad olie. En verkoelende en kalmerende Aloë Vera sap. Daarnaast heel veel emulgatoren om de typisch sorbet-achtige structuur te krijgen. En parfum, kleurstof en conserveringsmiddelen. Behalve het parfum bevat het geen echt irriterende ingredienten. Ook is het niet echt hydraterend zoals een bodybutter.

IMG_4111 De structuur van The Body Shop Sorbets, doet ook echt aan een sorbet denken.

IMG_4112 Wat dikker en romig, maar gelukkig niet plakkerig. Het voelt juist heel verkoelend en trekt snel in de huid.

IMG_4109 Kortom The Body Shop Body Sorbets zijn ideaal als je op zoekt bent naar een product dat de huid hydrateert, verkoelt en ook snel intrekt. Echt heerlijk voor deze warme dagen.

The Body Shop Body Sorbets bevatten 200mL en kost €11,00 per stuk.

Welke lichaamsverzorging gebruik jij graag wanneer het warm is?

4 gedachtes over “The Body Shop Body Sorbet – Fuji Green Tea | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s