L’Oréal Paris Color Riche L’Huile Nagellak | Review

L'Oréal Paris Color Riche | Review 2Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen. Kijk dan, het heeft een soort van quilted Chanel bag look, alleen dan in een glazen flesjes. Met ook echt het patroon ingedrukt. In combinatie met de gouden dop heeft het echt een luxe uitstraling. Dus ondanks dat ik nauwelijks iets wist over de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak, kocht ik er toch twee. Dat ze 1+1 gratis waren (en nu ook bij Kruidvat zijn!) had daar natuurlijk ook wat mee te maken.

IMG_7243Ik heb natuurlijk wel wat opgezocht over deze nagellak. Uit het l’huile gedeelte begreep ik al dat er oliën inzaten. Deze zouden voor een prachtige glans moeten zorgen en verzorgend voor de nagels zijn. En omdat ik de info pas opzocht, nadat ik de nagellak had aangebracht duurde het even voordat ik doorhad dat de nagellak geparfumeerd was. Ik had echt pas na 10 keer ruiken door dat ik niet  mijn nagellakremover of parfum of iets dergelijks rook, maat dat de nagellak geparfumeerd was en naar roosjes ruikt. Op zich wel een leuk detail.
Daarnaast bevat het kleurpigmententen waardoor de nagellakkleur intenser wordt. En zou het met 1 laagje al dekkend zijn. Een hoop beloftes dus.

IMG_7245Ik kocht twee kleurtjes. Een zomers koraalkleur nummer 440 Chérie Macaron en rode kleur nummer 552 Rubis Folies. Er zijn in totaal 24 kleuren, maar mijn Kruidvatschap had er maar een stuk of 6. Dus het hangt waarschijnlijk af of je in een groot filiaal zit of niet.

IMG_7233De L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak hebben fijne brede kwasten die mooi afgerond zijn. Het lakt echt heel makkelijk en snel. In de kwast hebben ze inkepingen aangebracht, wat mooi past bij het flesje en het net iets extra’s geeft. Ook de droogtijd is dik in orde. Lekker kort, dus je kan lekker doorlakken. En met twee laagjes was ik klaar. Eén laag was niet voldoende voor een mooie dekking. Ik bedoel als je echt maar 1 laag wil aanbrengen kan dat wel (eigenlijk bij elke nagellak), maar het effect wordt er niet mooier op. En omdat deze nagellak door de toegevoegde oliën al een van zichzelf een mooie glans zou hebben, heb ik ook geen topcoat aangebracht.

IMG_7235En het eindresultaat op mijn nagels. Als eerst Chérie Macaron. Dus twee laagjes zonder topcoat. Het dekt mooi en glanst inderdaad prachtig.

IMG_7247En dit is dan Rubies Folies. Ook prachtig glanzend met twee laagjes. Deze heb ik een aantal dagen gedragen. Na 3 dagen had ik mijn eerste chips. Bedenk wel dit was zonder topcoat. Ik denk eerlijk gezegd dat je er met topcoat langer plezier van hebt.

IMG_7243De L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak is echt een prima nagellak. De verpakking is echt prachtig, de inhoud is wel oké. Alle beloftes vind ik wel een beetje een gimick. Ik bedoel er is olie aan nagellak toegevoegd, maar het is geen wonderolie. Dus niet echt heel anders dan ‘gewone’ nagellak. Als je net als ik ook van mooie verpakking houdt, moet je deze zeker aanschaffen. En vooral nu ze in 1+1 gratis zijn.

De L’Oréal Paris Color Riche L’Huile nagellak kost €8,99 per stuk en verkrijgbaar bij drogist en parfumerie. Op dit moment zijn ze 1+1 gratis bij Kruidvat.

Ga jij bij make-up producten voor inhoud of vind je de verpakking ook belangrijk?

11 gedachtes over “L’Oréal Paris Color Riche L’Huile Nagellak | Review

 1. Heel mooi flesje idd en een mooi resultaat. Als ik een nieuwe nagellak ga kopen zal ik ook zeker deze checken! Bedankt voor de review.

  Like

 2. Ik heb exact dezelfde als jij. En ik heb ze inderdaad ook gekocht om de mooie flesjes. Helemaal met je eens verder: prima lakjes, maar ook weer niet aardverschuivend goed.

  Like

 3. De flesjes zijn inderdaad echt heel schattig. Ik heb ook een zwak voor mooie verpakkingen! Ik vind het ook altijd zonde als de verpakking beschadigt haha. Terwijl het toch eigenlijk om de inhoud gaat haha.

  Xx Christy.

  Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s