KOH Calcium Nail Whitener | Review

IMG_7164Als je eigen nagels wat verkleurd zijn of er gewoon niet mooi uitzien en je snel verzorgde nagels wilt hebben zou de Calcium Nail Whitener  echt een uitkomst moeten zijn. Het effect van een french manicure, zonder het gedoe. Ik kreeg een flesje mee toen ik wat nagelverzorginsproducten van KOH kocht. Ik ben benieuwd of het echt wat is.

KOH is een nederlands merk dat zich laat inspireren door Japanse invloeden om huidverzorging en make-up te produceren. Maar ik denk dat ze toch het meest bekendstaan om hun uitgebreide nagellakcollectie. Naast de vele kleuren, hebben ze ook een uitgebreide nagelverzorgingscollectie. De glazen vijl is echt een aanrader.

Zoals alle KOH nagelverzoringsproducten komt ook deze in een mooi doosje.

IMG_7157 IMG_7158Eerlijk gezegd bewaar ik deze nail whitener gewoon bij mijn andere nagellak. Maar het doosje is wel heel handig om als lipstickhouder te bewaren. Het scheelt in mijn geval weer wat graven in mijn tas.

IMG_7155Onderdeel van de nagelverzorgingscollectie is de KOH Calcium Nail Whitener. Het bevat Calcium, een essentieel onderdeel voor de groei van nagels en botten, wat je nagels verstevigt. Maar daarnaast zorgt het ook voor een mooi roze nagelbed, wittere nageltips en een glansje. Je kan het eenmalig aanbrengen om je nagels een snelle french manicure look te geven. Maar je kan ook elke dag je nagels opnieuw lakken voor het verstevigend effect.

Voor de geïnteresseerden zijn hier de ingrediënten:
IMG_7156Ik weet eerlijk gezegd bijna niks van nagellak ingrediënten, dus ik heb geen flauw idee of dit nou heel goed of slecht is.

IMG_7160Het flesje ziet er uit als alle andere nagellak van KOH. Een flesje met ronde vormen en een lange elegante zwarte dop. De dop ligt makkelijk in de hand en valt goed mee te werken.

IMG_7162Het kwastje heeft een normaal formaat en werkt prima.

Je ziet nauwelijks een verschil tussen het voor en na-effect. Jammer ik had toch wat meer verwacht. Je ziet vooral een glans, een subtiel rozer nagelbed en wittere nageltips. Maar echt het french manicure effect zie ik niet. Het feit dat het je nagels verstevigt vind ik wel een mooie bonus. Dat merk je niet na de eerste keer, maar na een paar weken wel.

IMG_7154Ik gebruik de KOH Calcium Nail Whitener vooral als nagelversteviger. Als ik toch verzorgde nagels wil hebben zonder gelijk een kleurtje bij te hoeven pakken, is dit beter dan niks. Maar niet veel beter dan een gewone transparante lak of topcoat. Helaas is het wel net iets prijziger. Als ik dit zelf zou moeten aanschaffen, had ik het er denk ik niet voor over gehad.
KOH Calcium Nail Whitener kost €22,29 en is verkrijgbaar via de KOH webshop, Bijenkorf, luxe parfumeries, maar ook bij geselecteerde drogisterijen. Check voor de exacte verkooppunten de website.

Welke nagelvezorging gebruik jij?

6 gedachtes over “KOH Calcium Nail Whitener | Review

  1. Ik heb deze ook, maar als ik deze gebruik zie je veel meer verschil.
    Toch op je pink en de vinger ernaast vind ik het effect groter, misschien 2 laagjes opdoen?
    Als je hiermee in de disco zou zijn ( black light) zijn al je nagels wit.

    Like

  2. Wowh wat een prachtige paars tinten. Ondanks dat ik kies snel voor neutrale kleur, ik draag gerust paars of groen op mijn oogleden. Dit zijn zeker kleuren voor mij. Staat je goed.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s