Favorieten | Winter 2015/2016

De meeste bloggers bespreken maandelijks hun favoriete producten, maar eerlijk gezegd wisselen vooral mijn beautyfavorieten niet zo vaak. Daarom heb ik besloten om per seizoen, dus 4 x per jaar, een vijftal van mijn favoriete producten te bespreken. Toevalligerwijs zijn het ditmaal ook allemaal producten die ik al op mijn blog besproken heb, dus daar zal ik naar linken. Oké, snel door naar mijn favoriete beautyproducten van Winter 2015/2016.

IMG_7084Biomed Lushes Lashes
Dit product heb ik volgens mij deze hele winter dagelijks gebruikt. Het is dan ook geen make-upproduct, maar een wimpergroeimiddel dat je elke nacht aanbrengt. En het werkt echt! In de blogpost kan je alles over Lushes Lashes lezen en het verschil tussen voor en na zien. Echt een fantastisch product. Als je het zelf wilt uitproberen kan je ook in de blogpost zien hoe je kans maakt om dit product te winnen.

IMG_7085LA Girl Pro Conceal HD concealer – Beautiful Bronze
Deze concealer heb ik afgelopen winter er regelmatig bijgepakt. Het werkt zo snel en makkelijk en verbergt mijn donkere kringen goed. Even fixeren met wat poeder en je hebt er de hele dag plezier van. Hiervan wil ik waarschijnlijk ook nog een colour corrector aanschaffen. Gewoon, omdat het kan.

IMG_7087MAC Shaft of Gold highlighter
Een Limited Edition uit de kerstcollectie van MAC. En hij ziet er nog prachtig uit, ik dip echt supervoorzichtig in deze highlighter, omdat ik het patroon mooi wil houden. *rolls eyes* Het heeft het nipt gewonnen van Becca Champagne Pop, puur omdat ik deze al wat langer had. En dit is ook een prachtige warme highlighter en ik vind de blauwe verpakking ook heel bijzonder.

IMG_7091Rimmel London 60 seconds Super Shine 313 Rita Rouge nagellak
Hoewel ik deze winter Chanel Rouge Noir aanschafte, heb ik deze hele goede Rouge Noir dupe vaker gebruikt. Ik vergeet eigenlijk telkens weer hoe fijn de nagellak van Rimmel is tot ik het weer gebruik. En de hele donkerrode nagellakken die bijna zwart zijn, draag ik in de winter graag. Dit is echt een aanrader voor degenen die Rouge Noir toch iets te prijzig vinden.

IMG_7089Too Faced Melted Lipstick – Melted Ruby
En tenslotte deze liquid lipstick van Too Faced, het zit een beetje tussen een lipstick en een lipgloss in. Het is echt fantastisch. De kleur ligt helemaal in mijn straatje, berry rood, het is supercomfortabel. En de houdbaarheid is geweldig. Ik heb hiermee uren gegeten en gedronken in een all you can eat chinees buffetrestaurant en ik hoefde hem niet één keer bij te werken. Wanneer ik wil dat mijn lipkleur blijft zitten en ik wil niet te moeilijk doen met potloden en uitdrogende lipproducten kies ik al gauw voor dit product.

IMG_7094Ik heb echt nog wel meer producten die ik afgelopen winter vaak gebruik heb. Maar om de blogpost niet te lang te maken en elk seizoen mezelf wat uit te dagen, houd ik het bij 5 favorieten.

Wat waren jouw favoriete producten afgelopen winter?

7 gedachtes over “Favorieten | Winter 2015/2016

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s