Essence The Gel Nail Polish – Love is in the Air | Review

IMG_7062De eerste kleur die in mijn hoofd opkomt als ik denk aan lente en pasen is geel. Gele bloemetjes, gele zon, gele kuikentjes en eigeel en toevallig ook, maar wel minder toepasselijk, code geel. Ik kocht al een tijdje geleden een pastelgele nagellak uit de Essence The Gel Nail Polish collectie. En ik vond deze tijd van het jaar wel gepast om het uit te proberen.

IMG_7065The Essence The Gel Nail Polish geeft een gelnagellakeffect zonder gebruik te maken van een lamp. Dus een prachtige glans en een goed houdbaarheid. Pastelkleurtjes zijn niet altijd heel erg dekkend, dus ik ben benieuwd of Love is in the Air het tegendeel bewijst.

IMG_7063Je gebruikt The Essence the Gel Nail Polish in combinatie met een bijbehorende base- en topcoat die je apart aanschaft.

IMG_7067En dit is dan het eindresultaat op mijn nagels. Na de eerste laag dacht ik ‘dit komt nooit meer goed’, de dekking was niet mooi en de lak was streperig. Maar na twee laagjes was dit gelukkig verholpen. Wat mij wel opviel is dat Love is in The Air wat dikker is dan andere kleuren uit de collectie, maar gelukkig valt er wel redelijk goed mee te werken. De houdbaarheid was ook helemaal in orde, ik heb er 5 dagen plezier van gehad.

Met Love is in the Air heb ik een voor mij bijzondere kleur aan mijn nagellakcollectie toegevoegd. Echt heel mooi voor het voorjaar, maar natuurlijk ook gewoon voor de rest van het jaar. En dat voor een budgetprijs.

De base- en topcoat kosten €2,69 per stuk en de kleurnagellak €1,69. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister

Wat vind jij een typische voorjaarskleur?

15 gedachtes over “Essence The Gel Nail Polish – Love is in the Air | Review

  1. Wat een mooie kleur. Ik hou het vooral bij nude kleuren, en dan zo onopvallend mogelijk. Vind het anderen altijd geweldig staan gekleurde nagels, bij mij staat het niet.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s