Biomed Lushes Lashes | Review & Winactie! GESLOTEN

IMG_6489Ik heb al twee producten van Biomed besproken, een masker en een oogcreme. Maar het product waar ik echt het meest nieuwsgierig naar was, was Lushes Lashes. Een wimperserum waarvan je langere en vollere wimpers zou krijgen. En als je mijn mascarareviews hebt gezien, kan je zien dat mijn wimpers alle hulp kunnen gebruiken die er bestaat. Dus ik was benieuwd of dit echt wat was.

IMG_6487Even weer een kort opfrissertje over Biomed. Het is een duits merk verkrijgbaar in apotheken wat grotendeels natuurlijke producten gebruikt waarvan de werking wordt bewezen door studies. Lushes Lashes is 99% natuurlijk. Ik had niet gedacht dat natuurlijke ingrediënten echt een effect op je wimpers zouden hebben, maar kennelijk is het zo.

IMG_6488Het is geformuleerd met XLashPeptide, geen flauw idee wat dat is, wat binnen 30 bij eenmaal daags gebruik voor resultaat zou moeten zorgen. En resultaat houdt dan in wimpers die langer en volumineuzer lijken en steviger zijn. Klinische testen hebben een groei van 72+% laten zien van lengte en dichtheid van de wimpers in slechts 42 dagen, en een groei van 66+% in 28 dagen

Voor de geïnteresseerden zet ik ook de ingrediënten neer. Die vind je bij Biomed overigens niet op de verpakking, maar wel op hun website.


AQUA, GLYCERIN, BORIC ACID, SODIUM CHLORIDE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM BORATE, DISODIUM EDTA, BENZOIC ACID, SODIUM BENZOATE, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, TROPOLONE


Van huidverzorging kan ik de ingrediënten aardig analyseren, maar bij een wimperserum heb ik geen flauw idee wat er nou werkt en er echt in moet zitten. Er zitten in ieder geval geen bekende irriterende ingrediënten in, wat wel handig is voor een product wat je dicht bij je oog aanbrengt.

IMG_6489De verpakking vind ik er trouwens heel mooi uitzien. Zilver en glanzend met de bekende groene letters. En de applicator zijn allemaal hele fijne haartjes. Als het zwart was geweest, had ik gezegd dat het vloeibare eyeliner was. Maar het is gewoon transparant, ook wel fijn voor een product dat je ’s avonds aanbrengt. En hoewel ik de eerste dagen panisch was dat het mijn huid zou irriteren, heb ik gelukkig nergens last van gehad.

biomedlashesMaar het belangrijkste is het resultaat.  Links mijn wimpers voor gebruik van Lushes Lashes. En rechts foto’s na 28 dagen, dus wanneer je 66% groei van lengte en dichtheid van je wimpers moet zien. Van voren zie je niet zo’n groot verschil, mijn wimpers vallen iets meer op en hebben net wat meer krul. Maar bij de onderste foto’s zie je echt het lengte en volumeverschil. It’s amazing!

Echt een product wat doet wat het belooft. Of het exact 66% is weet ik niet, maar ik er is wel duidelijk verschil. Dus voorlopig blijf ik dit nog elke avond gebruiken en hoop ik dat het nooit op gaat, want het is nog best een prijzig goedje.

Biomed Lushes Lashes kost €49,99 en is te koop via Viata

IMG_6481Gelukkig mocht ik van Biomed naast dat ik deze producten mocht uitproberen, ook een setje weggeven aan mijn lezers. Dus het Peel Me Up masker, de First Aid Eye Cream en Lushes Lashes ter waarde van €79,97.

Wat moet je doen om kans te maken op de prijs?

 1. Volg mij op Bloglovin en save dit bericht.
 2.  Like de Biomed Facebookpagina.
 3. Laat hieronder even een bericht achter dat je hebt meegedaan en laat een geldig email adres achter.

Dus volg deze drie stappen en je maakt kans op deze 3 producten. Je kan mee doen t/m 3 april en ik zal de winnaar random selecteren op 4 april en contact met je opnemen en vervolgens je mailadres doorsturen naar Biomed. Zij zullen de producten naar je opsturen.

Veel succes!

42 gedachtes over “Biomed Lushes Lashes | Review & Winactie! GESLOTEN

 1. Geloof hier nooit zo in, maar ik zie echt wel verschil bij je! Wil het graag zelf testen (heb beduidend minder (lange) wimpers aan mijn linkeroog), dus count me in 🙂

  Like

 2. Ik doe graag weer mee natuurlijk. Ik denk dat ik nu al 10 winacties van dit merk heb meegedaan en nooit wat gewonnen.. haha, maar Biomed is gewoon geweldig spul. Dus ik blijf het gewoon proberen. Super resultaat, ik zie het echt duidelijk op de foto’s.

  Like

 3. Wat een toffe win actie doe graag mee. Dacht eigenlijk dat het niet zou helpen, geloof er eigenlijk nooit zo in maar dit ziet er toch wel goed uit waardoor het me toch wel super nieuwsgierig maakt! Heb al wat spullen van biomed en daar ben ik super blij mee dus wat extra’s zou nooit verkeerd zijn! Super

  Liked by 1 persoon

 4. Wauw doe graag mee aan deze actie ! Ben normaal niet zo enthousiast over zulke producten en geloof er nooit zo in maar dit ziet er zeker goed uit wat me nog nieuwsgierig maak 😍 Heb al een paar spullen van biomed en ben daar heel tevreden over dus dit maakt me nieuwsgierig naar meer ! Ik doe dus graag mee . Mijn mail adres is liekepiek@msn.com

  Liked by 1 persoon

 5. Wauw doe graag mee aan deze actie ! Ben normaal niet zo enthousiast over zulke producten en geloof er nooit zo in maar dit ziet er zeker goed uit wat me nog nieuwsgierig maak 😍 Heb al een paar spullen van biomed en ben daar heel tevreden over dus dit maakt me nieuwsgierig naar meer ! Ik doe dus graag mee . Mijn mail adres is liekepiek@msn.com

  Liked by 1 persoon

 6. Wat een mooi resultaat geeft het serum bij jou! Ik heb deze zelf ook nog liggen en merk ook wel verschil inderdaad. Leuk ook dat je de producten aan een lezer weggeeft, ik sla zelf alleen over omdat ik twee van de drie producten al heb en het een ander meer gun.

  Liked by 1 persoon

 7. Wow, dit geeft echt wel een heel groot verschil! Ik had er eerlijk gezegd niet zo veel van verwacht. Nu ik zie dat het zo goed helpt, zou ik het ook super graag eens willen uitproberen, want ik heb nog nooit iets van het merk biomed geprobeerd!

  Like

 8. Het wimperserum geeft echt resultaat, wauw.
  Ik doe graag mee aan de actie en volg je via Bloglovin, ook like ik Biomed op Facebook.

  Like

 9. Haha, ja, 66 procent is wel HEEL specifiek 😉 Ik weet niet wat ervan moet vinden eerlijk gezegd. Ik blijf een beetje skeptisch, not sure why. Maar he, baat het niet dan schaadt het niet natuurlijk!

  Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s