Nail Polish Addict Tag

Nail Polish Addict Tag 1Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan heb je vast al gemerkt dat ik een lichte nagellakverslaving heb. Volgens mij is het enige beautyproduct waar ik meer van houd lipstick, maar nagellak is een goede tweede. Wanneer elk seizoen de nieuwe nagellakcollecties uitkomen, moet ik me echt inhouden om niet alles in te slaan. Dus het is echt de hoogste tijd dat ik de Nail Polish Addict Tag invul.

IMG_50871. Wat is jouw favoriete nagellak merk/bedrijf?
Zonder twijfel: Essie. Sinds Essie in Nederland sinds 2012 te koop is, is het echt mijn favoriete nagellakmerk. Daarvoor gebruikte ik vooral H&M nagellak. Ik vind de vormgeving mooi, de kwastjes lakken fijn, nagellak droogt snel en de kwaliteit is over het algemeen prachtig.

2. Glitter of geen glitter?
Mag ik valsspelen en zeggen glitter én geen glitter. Over het algemeen kies ik voor geen glitter. Maar voor de feestdagen of als ik op vakantie ben of gewoon zomaar vind ik glitternagellak echt geweldig. En dan bedoel ik een subtiele shimmer door een nagellak heen tot aan chunky sand effect glitters. Het ziet er mooi uit en hoewel het een rotklus is om van je nagels af te krijgen, heeft het als voordeel dat het supergoed blijft zitten.

Is het de hype waard? Essie nagellak3. OPI, China Glaze of Essie?
Essie, need I say more. Eerlijk gezegd heb ik van China Glaze maar één nagellak, de beroemde Ruby Pumps. En van OPI heb ik 11 lakjes, op zich is het prima, maar Essie is echt mijn ultieme favoriet van de drie. Nou ja, op dit moment dan.

4. Hoe vaak verander jij je nagels?
Meestal elke 2 weken. Ik word gewoon heel vrolijk wanneer ik naar mijn nagels kijk en ze prachtig gelakt zijn. Voor mijn werk mag ik het eigenlijk niet dragen (shhhh), maar wanneer ik 2 of meer dagen achter elkaar vrij heb, kun je er vanuit gaan dat mijn nagels gelakt zijn.

nailpolishaddicttag3
5. Wat is je favoriete kleur voor op je nagels?
Dat vind ik echt heel moeilijk om te kiezen, want ik draag van alles. Van nude tot zwart van klassiek rood tot allerlei tinten grijs. Maar als ik voor de rest van mijn leven alleen maar 1 nagellakkleur zou mogen dragen zou het rood zijn. Het staat chique en kan altijd wel.

Essence The Gel nail polish - Electriiiiiic | Review BeautyBitsBlog.com6. Donkere of felle kleuren?
Weer zo’n dilemma. Mag ik weer valsspelen en zeggen donkere, felle kleuren. Electriiiiiic, de donkerblauwe nagellak van Essence was voor mij totaal iets nieuws toen ik het kocht, maar ik vind hem geweldig en krijg er ook altijd complimentjes over wanneer ik het draag.

7. Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Heel saai, helemaal niets.

8. Matte nagels, yes or no?
No. Ik vind het niet mooi en het ziet er vaak gek uit. Eerlijk gezegd heb ik het nog nooit geprobeerd. En elke keer wanneer ik bij de HEMA ofzo ben, denk ik neem gewoon een matte topcoat mee, maar dan word ik toch weer verleid om voor een mooie glanzende lak te gaan.

9. French manicure?
Nee, ik vind het er vaak onnatuurlijk uitzien. Dat draag ik liever een transparante of nude nagellak.

IMG_518810. Favoriete lentekleur?
Mijn lievelingskleur is lila en ik heb ook redelijk wat nagellak in die kleur. Echt een perfect kleurtje voor de lente, maar eerlijk gezegd draag ik het gewoon het hele jaar door.

Ben jij ook zo dol op nagellak? Wat zijn jouw favoriete kleuren?

6 gedachtes over “Nail Polish Addict Tag

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s