If you had to pick one…

If you had to pick one...If you had to pick one… Oftewel als je moest kiezen, welke keuze zou je dan maken?  En dan gaat het niet over leven en dood, maar uiteraard over dilemma’s betreffende beautyproducten. Ik zag dit artikel een hele tijd terug op de site van de engelse blogger Lily Pebbles en vandaag beantwoord ik de vragen. Ik moest me inhouden om niet overal 2 of 3 antwoorden op te geven, maar het is uiteindelijk toch gelukt.

img_0974Make-up merk om te gebruiken…
Deze foto zegt al genoeg, toch? Ik zou voor MAC gaan, puur omdat het alles heeft. Ze zijn echt niet overal de beste in, maar het is een van de weinige merken waar je voor alle type make-upproducten terecht kan. En dat is toch best bijzonder, vooral voor de donkere huid. Ook hebben ze altijd heel veel Limited Editions en daar zou ik toch niet zo goed zonder kunnen.

img_6439Mascara om te dragen…
Als ik maar één mascara mocht gebruiken dan is dat toch mijn laatste ontdekking van Catrice: de Glam & Doll mascara in de waterproof variant. Het is betaalbaar, zorgt voor lengte en volume en houdt de krul in mijn wimpers. En je kan het goed opbouwen. Op dit moment vind ik dit echt de perfecte mascara. Zeker één om in te slaan voordat het uit het assortiment verdwijnt.

img_1959Huidverzorgingsproduct om te gebruiken…
Deze vond ik echt lastig, maar bij mij begint huidverzorging toch bij een goed gereinigde huid. En de Emma Hardie Amazing Cleansing Balm is bij mij al een aantal jaar favoriet. Je kan het gebruiken om make-up te verwijderen, inclusief waterproof mascara, om je huid te reinigen én je kan het gebruiken als hydraterend masker. Echt een veelzijdig product dus.

Middensegment winkel om te winkelen…
Als ik een middensegment winkel moet kiezen om te winkelen kies ik toch voor het oude vertrouwde H&M. Een lekker breed assortiment met hele betaalbare, maar ook wat meer exclusieve producten. Ze hebben mooie basics, kleding voor alle maten en zelfs bijvoorbeeld sportkleding. En de Home en Beauty afdelingen mogen er ook wezen.

img_3245Make-up kwasten merk…
Qua make-up kwasten twijfelde ik heel erg tussen MAC en Zoeva, maar MAC heeft toch uiteindelijk nipt gewonnen. Ik gebruik MAC-kwasten al jarenlang en ze blijven mooi. Zoevakwasten heb ik pas sinds vorig jaar ontdekt, dus wat betreft hoe lang ze mee gaan, durf ik mijn hand daarvoor niet in het vuur te steken.

img_0999Lippenstift om iedere dag te dragen…
Aanvankelijk twijfelde ik heel erg over deze categorie, maar uiteindelijk was de keuze toch snel gemaakt. De Kate Rimmel London lippenstift in 107. De enige lippenstift die ik zo fijn vind dat ik er twee van heb. Het is rood, blijft lang zitten en droogt je lippen niet verschrikkelijk uit. Voor mij echt een fijne lippenstift voor elke dag.

img_4280

Oogschaduw palette…
Waar Zoeva in de make-upkwasten categorie op een haar na verloren heeft, vind ik het in deze categorie echt het beste. Het Zoeva Cocoa Blend Palette is echt ideaal voor een neutrale look, maar je kan er ook een kleurrijke look mee maken. En de kwaliteit is ook uitstekend. Als de verpakking nou niet van karton was geweest, had ik het het helemaal fantastisch gevonden

Haarverzorgingsmerk om te gebruiken…
Qua haarverzorging ben ik er nog niet uit. Sinds ik geen keratinebehandelingen meer neem ben ik nog heel erg zoekende welke producten er werken voor mijn kroeshaar. En tot nu toe ben ik nog behoorlijk veel aan het experimenteren. Ik vind het al lastig om de beste conditioner te bepalen, laat staan het fijnste haarverzorgingsmerk uit te kiezen.

img_5470-1Geur om iedere dag te dragen…
Wat sommige dingen betreft ben ik net een klein kind. Het nieuwste vind ik al gauw het leukste. En in dit geval is dat mijn parfum van Valentino, Donna. Een zoete, lichte, frisse geur in een mooie verpakking Deze pak ik er de afgelopen tijd toch het vaakst bij.

Het beantwoorden van de vragen ging wel redelijk. Als je mijn blog volgt waren de antwoorden niet heel erg verrassend, denk ik. Maar wel leuk om een keertje over na te denken en op een rijtje te zetten.

Heb jij een ultieme favoriete beautyproduct? Laat het hieronder achter bij de reacties.

 

12 gedachtes over “If you had to pick one…

  1. Leuke tag! Ik vind het knap dat je maar één product of merk per categorie weet te kiezen. MAC is inderdaad wel een fijn merk, maar ik zou het toch heel moeilijk vinden als ik maar één merk zou mogen gebruiken.

    Liked by 1 persoon

  2. Knap dat je er niet al te veel moeite mee had om deze tag in te vullen. Ik zou bij iedere vraag twijfelen, haha! Vooral bij de vraag ‘lippenstift om iedere dag te dragen’. Ik kan daar gewoonweg geen antwoord op geven. Ik wissel continu af met merken en kleuren.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s