Anny nagellak – Friends Forever | Review

 

IMG_7004Een aantal jaar geleden had ik echt een hekel aan grijze nagellak. Als ik ze kreeg in een goodiebag of beautybox gaf ik ze weg. Maar de laatste tijd ben ik er echt gek op. Grijs met een hint van iets anders of een kleur met een vleugje grijs. Kom maar door. Dus toen ik deze grijze nagellak zag met een heel klein hintje paars  van Anny moest ik het gewoon hebben. Laten we maar zeggen dat wijsheid met de jaren komt.

IMG_7006Ik heb al vaker over Anny Nagellak geschreven. Het is een duits merk en in Nederland exclusief verkrijgbaar bij de Douglas. Het is vrij van DPB en Tolueen. De kwaliteit is uitstekend, tot nu toe ben ik er altijd erg tevreden over geweest. Alle flesjes zien er hetzelfde. Ze zijn vierkant met dik glas en een zwarte dop en het bevat een ruime hoeveelheid, namelijk 15mL.

IMG_7012De kwast heeft een normaal formaat en lakt prima weg. Het enige wat dit merk nog beter zou maken zijn brede kwasten, dat is nog net wat sneller.

IMG_7010De dekking is uitstekend met twee laagjes. Het ziet er egaal uit en glanst mooi. Met base- en topcoat blijft het zo’n 6 dagen chipvrij zitten. Dus de duurzaamheid is uitstekend.

IMG_7005Yes, nog een winner van Anny om aan mijn nagellakcollectie toe te voegen. Echt een kleurtje voor deze tijd van het jaar. Maar ik ken mezelf ik draag dit net zo makkelijk de rest van het jaar door onder het mom van het is zo zonnig dan kan ik best een grijze nagellak dragen, dat compenseert zo goed. Dit is voor mij echt een kleur die ik de komende jaren met veel plezier ga dragen. En voor mij echt een reden om de Anny nagellakcollecties goed in de gaten te houden.

Anny nagellak kost €9,95 en is exclusief te koop bij Douglas

Heb jij ook nagellakkleuren die je eerst niks vond, maar waarover je van mening veranderd bent?

5 gedachtes over “Anny nagellak – Friends Forever | Review

  1. Ik heb nog nooit een lakje van dit merk gebruikt maar het ziet er wel erg goed uit!

    Jaren geleden vond ik Peach tinten echt een no go voor mezelf. Ok droeg weinig anders dan donkerrood en donkerpaars. Maar daar ben ik helemaal van teruggekomen.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s