Opgemaakt Februari 2016

opgemaaktfebruari2016De afgelopen maand heb ik niet zo veel producten opgemaakt. Dus een relatief kort artikel vandaag. Ik heb een aantal producten van The Body Shop opgemaakt, zoals gewoonlijk, en ik gooi wat oude nagellak weg.

IMG_7019H&M Nail polish duo Super Red en Super Glitter €3,95
Deze twee nagellakjes zijn een set die ik een aantal jaar terug bij de H&M heb gekocht. Ik heb ze online opgezocht en ze kwamen uit de kerstcollectie van 2012. Ik vind het echt een geweldige combinatie voor de decembermaand, maar los waren ze ook heel mooi. Maar zoals je vooral aan de glitternagellak kunt zien is de nagellak inmiddels uitgedroogd. Dus helaas moet ik ze weggooien. Gelukkig heb ik nog meer dan genoeg rode (glitter)nagellak in mijn make-up collectie zitten.

Zou ik het opnieuw kopen? Nee, dat is niet mogelijk, het is verdwenen uit de collectie.

IMG_7020The Body Shop Frosted Plum Douchegel
Ook dit product zat in de kerstcollectie van The Body Shop. Ik ben echt verliefd op de Frosted Plum geur, ik heb er een aantal bodybutters van ingeslagen. De douchegel is niet anders dan de andere douchegels van The Body Shop. Het luikt lekker en schuimt goed, maar is ook een tikkeltje uitdrogend. Maar niets wat een goede bodybutter niet kan oplossen.

Zou je het opnieuw kopen? Ja, als het terugkomt in de collectie lijkt het me een fijne geur voor in de zomer.

IMG_7022The Body Shop Aloë Calming Toner €11,00
Als je mijn opgemaakt artikelen volgt heb je deze al een aantal keer voorbij zien komen. Ik vind de Aloë Calming Toner echt ideaal voor de gevoelige huid. Er zitten geen nare ingrediënten in en de Aloë hydrateert en kalmeert de huid. Dit is echt een product dat vast in mijn huidverzorgingsroutine zit, in ieder geval de komende tijd.

Zou je het opnieuw kopen? Ja, de back up ligt al klaar.

IMG_7014Dit waren mijn opgemaakte producten van februari. Kort, maar krachtig. Ik moest afscheid nemen van een uitgedroogd nagellaksetje van de H&M, ik heb een limited edition douchegel van The Body Shop opgemaakt en mijn vertrouwde toner was weer aan vervanging toe. Als die ooit uit het assortiment gaat, moet ik het echt in bulk opkopen.

Heb jij producten die je telkens weer opnieuw blijft kopen?

3 gedachtes over “Opgemaakt Februari 2016

  1. Leuk artikel. Wat ik standaard gebruik micelair water van de Kruidvat, wenkbrauw potlood van Catrice, bodybutter van Therme, foundation van Rimmel, nagellak remover van Hema. De rest van mijn producten wisseld nog wel eens.

    Like

  2. Ik heb altijddd reinigingsdoekjes van de Action in huis! Ojaa mijn nummer 1 product waar ik niet zonder kan: lemony flutter! Ik heb al bijna 5 lege potjes en dan mag ik ze dus inruilen voor een gratis masker 😀

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s