Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector – Champagne Pop | Is het de hype waard?

IMG_6720Het is weer de eerste maandag van de maand. De hoogste tijd weer voor een ‘Is het de hype waard?- artikel. Dit keer een van de meest gehypte producten van de afgelopen tijd de Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop. Aanvankelijk was het een Limited Edition, maar omdat het zo succesvol is, is het aan de permanente collectie toegevoegd. Echt een product dat ik heel graag uit wilde proberen.

IMG_6703Becca heeft in samenwerking met Youtuber Jaclyn Hill haar ultieme highlighter ontwikkeld en Champagne Pop is daar het resultaat van. Het doosje ziet er erg mooi uit. Het houdt een beetje het midden tussen goud en roségoud. Er zit ook een voelbare druppel structuur uit. Erg fancy, aangezien de standaard Becca verpakking mat zwart is.

IMG_6705Op de achterkant van het doosje staat een foto en korte tekst van Jaclyn Hill. Er staat onder andere dat je Champagne Pop over je hele gezicht kan aanbrengen, maar ook gewoon als highlighter op je wenkbrauwbot, jukbeenderen en neus.

IMG_7024De highlighter zelf zit in een standaard Becca verpakking: mat zwart en zilver. Simpel, maar chique. En het voelt ook stevig aan.

IMG_6709En dan waar het allemaal om draait: Champagne Pop. De kleur lijkt op de verpakking, een warme kleur die tussen rosé goud en goud inzit. En heel handig er zit ook een spiegel in de deksel. Je kan nooit genoeg make-upproducten met een spiegel erin hebben.

IMG_6971En zo ziet de swatch erop mijn huid uit. Rechts heb ik hem uitgeveegd. Dan zie je de glitters ook een stuk beter zitten. Zoals je ziet is het op de huid vooral een warme gouden kleur. En je ziet het niet van de foto af, maar deze highlighter voelt echt heel zacht aan. Het voelt een beetje als make up met een cream to powder finish. Heel zacht en fijn.

BeccaChampagnePopEn zo ziet het dan uit op mijn wangen. Een hele natuurlijke, gezonde glow. Waarbij ik er wel bij moet vermelden dat Champagne Pop echt heel intens is. Ik had eerste keer met de highlighter kwast die je op sommige foto’s ziet de highlighter aangebracht. Dat was echt veel te heftig. Je krijgt echt het mooiste resultaat met een stippling of een waaier (fan) kwast. Echt bij deze highlighter geldt echt less is more. Maar als je dat eenmaal door hebt is het resultaat prachtig.

IMG_6707Is het de hype waard? Ja, het is echt een hele mooie intens gepigmenteerde highlighter. Het poeder is heel fijn gemalen en voelt daardoor zacht en je kan het makkelijk blenden. Maar het heeft één groot nadeel. Het is behoorlijk kwetsbaar. Ik heb al zo veel bloggers en youtubers gezien waarbij de highlighter kapot is gegaan. Als je erop googlet zie je ook opvallend veel kapotte highlighters. Soms wordt hij al beschadigd bezorgd, maar hij gaat ook stuk als je het laat vallen (duh), of wanneer je er mee reist. Dus hij is best wel kwetsbaar, echt een highlighter om alleen thuis te gebruiken dus. Maar desondanks vind ik het echt de hype waard. Overigens niet de méga, méga hype die er was, maar wel ‘gewoon’ de hype waard.

Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed in Champagne Pop is verkrijgbaar via Babassu winkels (Amsterdam, Leiden, Wassenaar) of via de website voor €43,-

Wat is jouw favoriete highlighter?

12 gedachtes over “Becca x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector – Champagne Pop | Is het de hype waard?

  1. Ik vind hem bij jou wel een heel mooi resultaat geven! Ik denk dat dit inderdaad geen product is om veel van aan te brengen, omdat het resultaat dan misschien wat teveel van het goede wordt, maar ik vind hem zeker wel mooi! Goed dat je erbij zegt dat hij heel kwetsbaar is; dan weet ik dat als ik deze koop ik hem niet mee op reis moet nemen.

    Like

  2. Wat mooi, ook om het een keer subtiel te zien, ipv de youtubers die dit soms wel eens té intens kunnen aanbrengen. Twijfel wel of het de prijs voor mij waard zou zijn, maar het staat je in ieder geval heel goed!

    Like

  3. Pingback: Favorieten | Winter 2015/2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s