Nailed it! Essie – Vanity Fairest | Review

IMG_6894Tijdens deze tijd van het jaar kies ik al gauw voor donkere kleuren nagellak. Donkerrood, -groen, grijs of zelfs zwart. Maar soms heb ik ik juist behoefte aan wat neutrale nude kleuren ter afwisseling. Dan pak ik al gauw een van mijn meest natuurlijke Essie lakken erbij: Vanity Fairest.

IMG_6910De naam Vanity Fairest is een woordspeling op het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair. Hoewel ik niks met het blad heb, vind ik het toch een leuke naam. Ik ben vaak wel gecharmeerd door de nagellaknamen van Essie.

IMG_6913Vanity Fairest is een zachte lichtroze kleur die niet heel dekkend is. En dat is denk ik ook niet de bedoeling. Het doet mij eigenlijk typisch denken aan een kleurtje voor bruiden.

IMG_6901Op deze foto kun je als je goed kijkt zien dat er ook hele fijne glitters in Vanity Fairest zitten. Dit maakt het toch net wat spannender dan een standaard nude nagellak.

IMG_6915Zoals alle Essie nagellak heeft het een fijne brede kwast, waarmee je snel je nagels kunt lakken.

IMG_6900En dit is dan het resultaat op mijn nagels, met twee laagjes nagellak. Het geeft een heel fris en verzorgd effect. En is tegelijkertijd heel natuurlijk, omdat je eigen nagels door de lak heen schijnen.

vanityforestEn dit is nog even een foto met flits. Hier zie je de subtiele glitters een stuk beter. Op de eerste foto vallen ze niet zo op, maar in bepaald licht zie je ze heel goed zitten. De nagellak bleef zo’n 5 dagen chipvrij op mijn nagels zitten, wat voor mij eigenlijk meestal het resultaat is van Essie nagellak. En het fijne is dat wanneer er toch chips in je nagellak komen, het bij zo’n lichte kleur toch niet zo opvalt.

IMG_6895Als je op zoek bent naar een subtiele, neutrale kleur die overal bij past is Vanity Fairest echt een aanrader. Het ziet er verzorgd uit, blijft lang zitten, maar is door de subtiele glitter toch net wat meer bijzonder dan een standaard nude nagellak. Echt een kleurtje om het hele jaar door te dragen.

Essie Vanity Fairest bevindt zich in het standaard Essieassortiment. Het kost €9,95 en is te koop bij geselecteerde Etos en DA filialen.

Wat is jouw favoriete nude nagellak?

5 gedachtes over “Nailed it! Essie – Vanity Fairest | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s