LA Girl Liquid Lipstick – Backstage | Review

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 1Ik schreef afgelopen maand al over de twee concealers van LA Girl die ik bij het I Love Beauty event aanschafte, maar ik kocht ook nog een matte liquid lipstick van het Amerikaanse merk. Uiteraard. Liquid lipstick noemen ze bij LA Girl trouwens de Matte Flat Finish Pigment Gloss. Een hele mond vol, dus ik houd het gewoon bij LA Girl liquid lipstick. Lees gauw verder als je erachter wilt komen of ik hier net zo enthousiast over ben als de concealers van dit merk.

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 2Ik ging natuurlijk voor mijn go to kleur, rood. Dit maal een donkerrode berry variant, genaamd Backstage. Ik vind het echt heel handig dat je de kleur gewoon door de verpakking kunt zien.

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 3De LA Girl liquid lipstick heeft een dunne platte applicator waarmee je de lipstick makkelijk en precies kunt aanbrengen.

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 6En dit is dan de swatch van Backstage. Een goed gepigmenteerde matte berry kleur.

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 7En dit is het effect op mijn lippen. Het is inderdaad heel mat, maar zoals je wellicht al op de swatch al zag, niet heel mooi egaal dekkend. De liquid lipstick bracht wat vlekkerig aan, vooral rond mijn liplijn is het wat intenser. En wanneer je dit probeert te corrigeren, met je vingers of door nog een laagje aan te brengen wordt het effect er niet mooier op. Van een afstand valt het overigens niet zo op, maar van dichtbij kan het je niet ontgaan. Gelukkig is dit niet met alle kleuren zo, want mijn zus heeft een andere kleur en deze is wel heel egaal. De houdbaarheid is overigens prima. Het droogt je lippen wel wat uit, maar je hebt iets vettigs nodig voor je het van je lippen afkrijgt.

LA Girl Liquid Lipstick - Backstage | Review 5Hoewel de dekking van mijn LA Girl Matte Finish Pigment Gloss niet helemaal top was, vind ik dit toch nog een aanrader. Het is niet heel prijzig, de houdbaarheid is goed én het is echt intens mat. En als je de juiste kleur vindt is de dekking ook prima. Dus als je vooraf goed de reviews van specifieke kleuren opzoekt kan er niet veel misgaan.

De LA Girl Matte Finish Pigment Gloss kosten €5,49 en zijn o.a. te koop bij Boozyshop

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

5 gedachtes over “LA Girl Liquid Lipstick – Backstage | Review

  1. Jammer dat LA Girl Matte Finish Pigment Gloss niet helemaal top was. Ik vind de kleur prachtig. Het is helemaal mijn kleur. Zo mooi. En dan ook nog een goede prijs met de houdbaarheid dat is goed is én het is echt intens dat vind ik wel fijn.

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s