Cult Beauty Box by Caroline Hirons | Unboxing

IMG_6836Afgelopen week kreeg ik een mailtje binnen van FedEx dat er een pakket bezorgd zou worden. Ik dacht aanvankelijk dat het spam was, want ik verwachtte geen pakketje dus ik heb het gewoon genegeerd. Toen ik 1 dag later een sms-je kreeg dat het pakket die dag bezorgd zou worden dacht ik: ‘Shit, ik ben echt gehackt, ze weten ook mijn telefoonnummer.’ Maar toen ik de bestelling in ontvangst nam en het opende wist ik het gelijk weer. Mijn Cult Beauty Box die ik vorig jaar december had besteld was gearriveerd! Ik weet niet hoe ik dat had kunnen vergeten…

IMG_6837Cult Beauty is een engelse webshop die naast de bekende beautymerken ook wat meer exclusieve en onbekendere merken verkoopt. En Caroline Hirons, mijn favoriete skincare-expert, en Cult Beauty hadden de handen ineengeslagen om Caroline’s ‘Box of Dreams’ samen te stellen.

IMG_6838Voor een bedrag van £195,-, kreeg je een box met een waarde van bijna £400,- met voldoende producten om een volledige gezichtsverzorgingsroutine mee uit te kunnen voeren.

IMG_6839Emma Hardie – Amazing Face Moringa Cleansing Balm
Als eerste een oude bekende van mij. De Emma Hardie Cleansing Balm. Deze gebruik ik al jaren als eerste stap in mijn gezichtsverzorgingsroutine. Het is een balsem die op je huid in een olie verandert en je gezicht reinigt, je kan het ook als make-upremover gebruiken. Ik ben er in ieder geval groot fan van, en nu heb ik het ook in een handig reisformaat. Als je meer over dit product wil lezen, bekijk dan mijn uitgebreide review.

IMG_6840Zelens – PHA+ Bio-Peel Resurfacing Facial Pads
Het tweede product is de fullsize Zelens PHA+ Bio-Peel Resurfacing Facial Pads. Dit zijn wattenschijfjes gedrenkt in exfolianten zonder glycolzuur. De beschrijving doet me een beetje denken aan de First Aid Beauty Facial Radiance Pads die ik al gebruik. En ik vind het persoonlijk erg fijn dat er geen glycolzuur in zit, want daar kan mijn huid toch niet zo goed tegen.

IMG_6848Dr. Dennis Gross – Ferulic + Retinol Eye Cream
Een oogcrème is de derde product in het rijtje. En deze is van Dr. Dennis Gross, net zoals Zelens een merk ontwikkeld door een arts. Dit is een oogcrème welke zou moeten zorgen voor afname van fijne lijntjes en donkere kringen. En direct voor een meer wakker effect zou moeten zorgen. Ik geloof niet zo in de effect van oogcrèmes, maar ik heb het toch sinds kort aan mijn huidverzorgingsroutine toegevoegd, dus ik ben benieuwd of het wat is.

IMG_6847Tata Harper – Rejuvenating Serum
Tata Harper, een groen merk, is een merk dat de laatste tijd een opleving beleeft onder met name engelse beautybloggers en -vloggers. En dit serum met maar liefst 29 (!) actieve ingrediënten zou fijne lijntjes minder zichtbaar moeten maken en de huid wat steviger. Ik denk niet zo gauw dat meer ingrediënten een beter product betekent, ik ben juist bang dat de kans dan groter is dat het ingrediënt irriterend is. Ik denk eerlijk gezegd dat ik nog net iets te jong ben om echt resultaat te merken van dit product, maar proberen kan geen kwaad.

IMG_6850May Lindstrom  – The Blue Cocoon
Dit volgende product heet de Blue Cocoon, één omdat het blauw is. Wat je niet kan ontgaan. Maar ook twee omdat het de huid net als een cocon verzacht, hydrateert en kalmeert. Dit is geschikt voor alle huidtypes, maar vooral de gevoelige huid zou hier heel veel baat bij hebben. Laat ik nou net een gevoelige huid hebben. Ik ben alleen niet helemaal weg van de geur, het ruikt naar pure chocolade met een vleugje sinaasappel. En daar ben ik niet  zo’n fan in tegenstelling tot Caroline.

IMG_6841

IMG_6842Roque O’Neill – Therapy Himalayan Sea Salts
En dit laatste product is een verwen product voor het hele lijf. De Therapey Himalayan Sea Salts zijn bestemd voor in bad. Het komt in een grote zware pot met een inhoud van 400gram. Het heeft een hele fijne spa-achtige ontspannende geur. Als je dit aan je bad toevoegt zou het een aromatherapie effect moeten geven. Het zou een ideaal product moeten zijn om je te laten ontspannen of zelfs in slaap te moeten laten vallen. Ik heb zelf geen bad, maar wanneer ik weer bij een bad in de buurt kom, ga ik dit zeker uit proberen.

IMG_6853Ik ben echt heel blij met de inhoud. Ik kan niet wachten om al deze nieuwe producten uit te proberen. En juist omdat ik was vergeten dat ik dit besteld had, voelt het echt als een cadeautje. Al zal mijn bankrekening het daar niet mee eens zijn… Als je jezelf geen kleine hartaanval wilt bezorgen, raad ik je af om de prijzen op te zoeken op cultbeauty.co.uk. Maar als je net als ik heel nieuwsgierig bent aangelegd, ga vooral je gang.

Heb jij wel eens iets besteld, wat je achteraf helemaal vergeten was? En zijn er nog producten uit de box waar je graag een review van zou willen lezen?

11 gedachtes over “Cult Beauty Box by Caroline Hirons | Unboxing

  1. 195,-, kreeg je een box met een waarde van bijna £400 goed gedaan! Behalve vol side een reisformaat vind ik ook zeker handig. Wat goed dat je weet dat je glycolzuur er niet tegen kan. Dan voorkom je heel veel ellende. Sinds ik een blog heb ontdek ik ook veel dingen ermee. Er zitten mooie en interessante producten er in. Veel plezier ermee!

    Liked by 1 persoon

  2. Beetje prijzig maar daar krijg je heel wat voor terug zo te zien! Ik zou zo’n box niet kunnen vergeten, haha. Dan heeft de verzending ook wel even geduurd. Echt super mooie producten!

    Liked by 1 persoon

  3. Wow wat een luxe box zeg! Daar betaal je natuurlijk ook wel voor, maar je haalt er op deze manier wel een goede deal uit. Grappig trouwens dat je het pakketje was vergeten! Ik vergeet ook best vaak dat ik nog pakketjes moet krijgen haha, dan ben ik helemaal verbaasd als er wat binnenkomt 😛

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s