Tip: Gratis persoonlijke Kleenex tissueboxcover en tissues!

IMG_6729Het gros van de persberichten die in mijn inbox verschijnt gaat linea recta de prullenmand in, omdat die toch niet zo relevant zijn voor mijn blog. Dat was bij deze ook bijna het geval, totdat ik bedacht Kleenex dat gebruik ik toch wel eens. Vooral als ik mijn make-up kwasten even snel wil schoonmaken met een brush cleanser. En een gepersonaliseerde Kleenex hoes, en gratis Kleenex maakt dit rotklusje toch iets leuker.

Je kan op www.mijnkleenex.nl een coverdesign kiezen uit 56 voorbeelden. Daarna kan je het personaliseren met een eigen foto en eventueel tekst. De zelfontworpen tissueboxcover krijg je gratis thuisgestuurd met daarbij een coupon voor de vulling. Ik wilde dit eigenlijk delen tijdens mijn afgelopen Beauty Bits Budget Maand, maar daar kreeg ik het helaas net iets te laat voor binnen.

IMG_6722 IMG_6725En dit krijg je dan door de brievenbus. Een kartonnen plaat met vouwranden. Ze zeggen wel gekke en dwazen schrijven hun namen op deuren en glazen. Ik heb dit keer geen gebruik gemaakt van mijn eigen naam, maar van mijn blognaam: BeautyBitsBlog.com en 2 blogfoto’s toegevoegd om het te personaliseren. Nadat ik een kleurrijke vlinderprint heb gekozen.

IMG_6726Er zitten geen instructies bij, maar het in elkaar zetten spreekt voor zich. Zelfs een niet-DIY’er als ik kon zo een tissueboxcover vouwen. Zoals je kan zien staat trouwens tot mijn spijt niet mijn hele blognaam erop, de .com is er deels vanaf gevallen. Dit was trouwens op het online voorbeeld niet het geval, dus houd daar rekening mee. Maar ik ga een gegeven paard niet in de bek kijken.

IMG_6727En dan kan een kind de was doen. Men neme een tissuebox.

IMG_6728Schuif de tissueboxcover eroverheen.

IMG_6736Je verwijdert de geporfeerde tissueboxopeningen en voilà, je eigen gepersonaliseerde tissuebox.

IMG_6735En als je nou denkt, ik koop nooit Kleenex. Daar is ook over nagedacht. Je krijgt bij de tissuebox een coupon. Als je daar de streepjescode van je Kleenex tissuebox (let op dit geldt alleen voor de Kleenex Original of Kleenex Balsem tissues) opplakt en je gegevens terugstuurt krijg je het aankoopbedrag terug.

IMG_6733Echt een goede deal toch, een gepersonaliseerde tissueboxcover én een gratis Kleenex tissuebox. Het staat echt een stuk leuker dan zo’n standaard tissuebox. Ik klink net als een foute Tell Sell commercial, maar ik ben er oprecht heel blij mee. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee, maak er een super goedkoop valentijnscadeautje van of maak er gewoon lekker één voor jezelf.

De online actie op www.mijnkleenex.nl loopt tot en met 15 maart 2016 en/of zolang de voorraad strekt. Per huishouden kan je 1 tissuebox aanvragen.

Vond jij dit een handige tip? Of ga je hier ook gebruik van maken?

 

12 gedachtes over “Tip: Gratis persoonlijke Kleenex tissueboxcover en tissues!

  1. Een coverdesign kiezen uit 56 voorbeelden? Wat is dit een origineel idee en echt leuk zeg. Wie wil nou geen eigen persoonlijke tissue doos wat zo leuk en zelf mogen uitkiezen is.

    Like

  2. Pingback: HEMA Cosmetic Brush Cleaner | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s