Impressie Roots PR-event 2016

IMG_3675Ik was 24 januari uitgenodigd voor het event van Roots PR. Roots PR vertegenwoordigt beauty- en lifestylemerken die zich richten op mensen met een donkere huidskleur. Samen met journalisten, vloggers en andere bloggers mocht ik kennismaken met een hoop merken, workshops volgen, lekkere hapjes eten en natuurlijk ook met elkaar. En ik laat natuurlijk ook de inhoud van de geweldige goodiebag zien.

IMG_3674Zoals je hierboven al kan zien, begon ik natuurlijk direct bij de Make up merken. Black Opal en Sleek waren natuurlijk aanwezig. Altijd leuk om de hele collectie te kunnen zien. En gelukkig waren er ook make-up artists aanwezig om je nog mooier te maken of je wenkbrauwen bij te werken. Ik liep weg met een hele nieuwe basis, foundation, concealer, poeder, blush en highlighter. Ik ben nog aan het twijfelen welke producten ik ga aanschaffen, maar als ik het doe lees je er natuurlijk hier meer over.

IMG_3679Er waren ook haarproducten die ik niet kende. Bijvoorbeeld deze platen van CWK Girls die je krullen uitrekken zonder dat je hitteproducten nodig hebt.

We werden goed voorzien in heerlijke hapjes en drankjes. Van gezonde home made sappen met een Caribische twist van Juiciety, tot heerlijke cupcakes van Sharla’s Bakery. Red Velvet blijft echt mijn favoriet.

IMG_3696Ook waren er haarmerken waar ik nog nooit van gehoord had, maar in de Verenigde Staten helemaal hot zijn zoals Design Essentials. Make-up merken ben ik behoorlijk van op de hoogte, maar haarmerken moet ik me echt beter in gaan verdiepen. Leuk dat het me zo op een presenteerblaadje aangeboden werd.

Naast de prachtige merken waren er ook drie waardevolle workshops. Over hoe geld te verdienen met je blog, maar ook hoe je van bloggen naar vloggen gaat. Dat is kennelijk de toekomst van social influencers, maar ook over SEO. Voor niet bloggers wellicht een supersaai onderwerp, maar wel heel belangrijk om je vindbaarheid online te verbeteren. Echt heel veel eyeopeners in deze fijne workshops.

IMG_6742En aan het einde van de dag werden we ook nog verwend met een goodiebag. De tas van Style Tripp waar het in zat alleen al was fantastisch. Ik vind het altijd mooi wanneer afrikaanse prints voor iets anders dan traditionale kledij gebruikt wordt.  En heel handig nu je overal moet betalen voor plastic tasjes.

IMG_6737Met de inhoud is ook niets mis. Heel veel kortingscoupons, maskertjes, haarproducten, en make up. Ik licht even de dingen waar ik het meest nieuwsgierig uit.

IMG_6739Ik vind het altijd leuk om nieuwe haarproducten uit te proberen. Vooral nu ik nog zo zoekende ben naar mijn haarroutine. Van links naar rechts zie je hier de Coconut & Monoi Deep Moisture Milk Creme van Design Essentials, een Argan Oil Hair Polisher van LowLime, Macademia Oil Hair Serum van Hair Chemist en een knalroze kam van naturalblackhair.nl. Die komt natuurlijk altijd wel van pas.

IMG_6741Iets waar ik nieuwsgierig naar ben. Nou ja nieuwsgierig is niet het goede woord, maar wat in ieder geval emoties bij mij los maakt is de Brazilian Wax Treatment bij Delete. Je kreeg daar ook een Smoot Touch Mini Spray bij die je vooraf kan gebruiken om ingegroeide haartjes los te maken. Ik heb nog nooit een brazilian wax ondergaan en ik weet ook niet of ik het durf. Maar gelukkig heb ik een jaar de tijd om erover na te denken.

IMG_6740En nog iets waar mijn hart uiteraard sneller van ging kloppen waren de prachtige make-up producten van Sleek. Ik kreeg het Vintage Romance oogschaduwpalette, waar ik heel veel positieve dingen over gehoord hebt. Het Face Form palette in Dark en de Highlighting Palette met een prachtige gouden verpakking. Ik kan niet wachten om deze uit te proberen.

Naast de merken, workshops, het lekkere eten en geweldige goodiebags vond ik het hoogtepunt van het Roots PR event, iets wat ik totaal ben vergeten te fotograferen, alle lieve en leuke vrouwen die ik ontmoet heb. Een deel ‘kende’ ik al via hun blog, vlog of social media, dan is het altijd leuk om ze in het echt te zien. Maar ik heb ook kennisgemaakt gemaakt met een hele hoop vrouwen die ik totaal niet kende. Dat was toch echt het lichtpunt van mijn dag. Bedankt Agnes, voor het organiseren van een hele leerzame, nuttige en gezellige dag.

Over welke producten zou jij graag nog een review van willen zien?

10 gedachtes over “Impressie Roots PR-event 2016

  1. Wat een leuk event! Prachtig om deze merken bij elkaar te zien. Heel bijzonder zo’n klem waarbij je haar steil wordt, want dat lijkt me nog een behoorlijke klus zonder hitte. De Sleek producten zou ik graag terug zien in een review, dat zijn toch wel geweldige producten om te zien.

    Like

  2. Ik vind het echt een fijn idee dat Black Opal bestaat om meer mogelijkheden te bieden voor getinte/donkerder huidskleur mensen. Ik ben er ook een van..dus. Het Face Form palette in Dark en de Highlighting Palette met een prachtige gouden verpakking ben ik wel benieuwd naar je review. Lijkt me echt leuk al die workshops, nieuwe producten en veel interessante informatie dat je krijgt plus de blogger collega’s te mogen ontmoeten. Leuk..

    Like

  3. Pingback: Sleek Make Up Highlighting Palette Solstice – Is het de hype waard? | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s