Einde Beauty Bits Budget Maand 2016 en bekendmaking winnaar!

Het is eind Januari en de Beauty Bits Budget Maand 2016 zit er weer op. Het is altijd leuk om een aantal budgetparels te kunnen delen. Natuurlijk blijf ik de rest van het jaar ook budgetproducten bespreken op mijn blog, alleen niet meer zo frequent. Om de vaak wat zuinige maand Januari, na de dure Decembermaand, wat draaglijker te maken heb ik een winactie georganiseerd. Leuk om te zien dat er zo veel mensen meedoen. En ik heb één gelukkige winnaar at random geselecteerd.

Genoeg gekletst, de winnnaar is… Jeapiebel!
Ik heb je al een mailtje gestuurd. Als ik binnen 72 uur niets hoor, kies ik een andere winnaar uit.

Helaas kan er maar één winnen, maar niet getreurd er volgen nog meer winacties op mijn blog. Dus blijf vooral BeautyBitsBlog.com in de gaten houden!

5 gedachtes over “Einde Beauty Bits Budget Maand 2016 en bekendmaking winnaar!

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s