Catrice Glam & Doll Volume Mascara Waterproof- Review

IMG_6431Elke 3 maanden vervang ik mijn mascara en voor de Beauty Bits Budget Maand heb ik natuurlijk een betaalbare mascara uit mijn veel te grote stash gehaald. Dit keer is het de Glam & Doll volume mascara waterproof van Catrice, de waterproof variant. En ik ga je uiteraard vertellen hoe deze mij bevalt.

Dit is wat Catrice belooft:

Waterproof poppenogen. Het elastomeer borsteltje houdt een grote hoeveelheid mascara vast en dekt daarmee elke individuele wimper met romige zwarte textuur, zonder te verzwaren. De resultaten: wimpers met extra volume, fascinerende lengte en een unieke krul – de hele dag lang!

Precies waar ik naar op zoek ben: volume, lengte, krul én waterproof.

IMG_6439De mascara zit in een lange blauwe tube met zilveren letters. En ondanks de blauwe kleur is het heel vrouwelijk vormgegeven.

IMG_6433De mascaraborstel is van plastic met korte ‘haartjes’. En is redelijk smal, vooral bij het uiteinde. Dat is handig om in de hoekjes te komen.

IMG_6435Hier zie je het meer close-up. Je zit echt dat het heel veel korte haartjes heeft.

catricemascaraEn hier het eindresultaat op mijn wimpers. Links voor en rechts na. Zoals je ziet heb ik hele korte wimpers, die het liefst recht naar beneden staan. Maar na één laagje van de Catrice Glam & Doll volume mascara waterproof heb ik plotseling wimpers. Er is meer volume, ze zijn langer en gekruld. En het fijne is dat het een waterproof mascara is, dus aan het einde van de dag zit de krul er nog helemaal. in. En als je nog meer volume hebt kun je natuurlijk nog meer laagjes aanbrengen.

IMG_6436Al met al ben ik heel tevreden over deze mascara. Hij doet wat het belooft, een poppenogen effect geven en is heel betaalbaar. Echt eentje die ik moet onthouden voor wanneer ik door mijn mascarastash heen ben. Als je deze ook wil uitproberen, doe dan vooral mee aan de winactie op mijn blog waar je ondere andere kans maakt op deze mascara.

De Catrice Glam & Doll Volume Mascara waterproof kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister

Wat is jouw favoriete mascara?

14 gedachtes over “Catrice Glam & Doll Volume Mascara Waterproof- Review

  1. Pingback: If you had to pick one… | Beauty Bits Blog

  2. Pingback: Opgemaakt Maart 2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s