Catrice Eye Brow Stylist | Review

IMG_6511Ik gebruik al jaren de Anastasia Brow Wiz om mijn wenkbrauwen bij te werken. Het werkt fantastisch, maar is toch wat prijzig. Dus ik wilde eigenlijk wel weer eens wat nieuws proberen. Toen ik laatst bij Kruidvat was viel mijn oog op de Catrice Eye Brow Stylist. Ik ging direct voor de donkerste kleur en die was gelukkig niet pikzwart en de Catrice Eye Brow Stylist in 050 verdween in mijn mandje.

IMG_6517De Catrice Eye Brow Stylist is een wenkbrauwpotlood belooft een precies te werken en voor een natuurlijke wenkbrauwlook te zorgen. Ik heb zelf redelijk goede wenkbrauwen, al zeg ik het zelf, maar ik geef ze toch graag nog een klein beetje meer oomph. Zonder dat het er gelijk heel erg bijgetekend uitziet. Dus dit klinkt perfect.

IMG_6516Aan de ene kant zit het potloodje die je zelf moet slijpen.

IMG_6515En aan de andere kant een wenkbrauwborstel. Altijd handig om je wenkbrauwen de juiste kant op te kammen en het wenkbrauwpotlood een net wat subtieler effect te geven door het te vervagen.

IMG_6514Zoals ik al zij koos ik de kleur 050 Charlie Brow’n is Black in Town. Een schattige naam en voor mijn wenkbrauwen een hele goede match. Het lijkt misschien op de foto zwart, maar in het echt is het heel donkerbruin.

IMG_6518Op de swatch zie je wat beter dat het niet pikzwart is, maar juist donkerbruin. Dat geeft een veel natuurlijker en minder hard effect.

catricebrow
En hier is dan het eindresultaat op mijn wenkbrauwen. Links voor en rechts na. Mijn wenkbrauw is voller en wat strakker zonder dat het er heel nep uitziet. En het was in een mum van tijd gepiept.

IMG_6512De Catrice Eye Brow stylist is een erg fijn product. Er zijn in totaal 4 kleuren en als jouw kleur ertussen zit is het een hele fijne budgetoptie. Maar ik denk dat je wanneer je redelijk veel van je wenkbrauwen moet bijtekenen dat het effect niet heel natuurlijk is. In gebruik is het bijna net zo fijn als de Anastasia Brow Wiz, met als grootste verschil dat de Brow Wiz altijd een heel scherp en wat fijner puntje heeft en net iets harder is waardoor je er iets subtieler mee kan werken. Maar het prijsverschil is zo aanzienlijk dat de Catrice Eye Brow stylist deze ronde wat mij betreft gewonnen heeft.

De Catrice Eye Brow Stylist kost €2,59 en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister

Welk wenkbrauwproduct gebruik jij?

PS. Doe jij al mee aan mijn winactie waar je een aantal mooie beautyproducten kunt winnen?

11 gedachtes over “Catrice Eye Brow Stylist | Review

  1. Ik gebruik dit potlood ook dagelijks, en ben het helemaal met je eens. Wel regelmatig even slijpen, die van mij is al een stuk korter geslepen, maar voor de prijs haal je makkelijk een nieuwe😉

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s