Mijn Top 5 Favoriete Niet-Nederlandse Beautybloggers & -vloggers

kaboompics.com_Top view of Apple Macbook, Coffee & CakeFoto:Bron

Beautybloggers en -vloggers kunnen je heel veel geld besparen als je vooral let op de producten die ze niet bevallen. Maar vaak word je, of beter gezegd, mijn wishlist veel langer door alle prachtige producten die er juist wel goed uitzien. Ik volg een heleboel bekende Nederlandse beautybloggers – en vloggers, maar vandaag wil ik juist mijn favoriete niet-Nederlandse beautybloggers en -vloggers delen.

Als eerste de Engelse zussen en make up artists Nic en Sam Chapman, beter bekend als Pixiwoo. Zij waren in 2008 één van de eersten die begonnen met make-uptutorials op YouTube. Hun videos zijn een mix van draagbare en meer extreme looks en variëren van basic how to’s tot ingewikkelde Halloween tutorials. Daarnaast hebben ze ook een blog waar ze producten reviewen. Recent zijn ze ook met een met een maandelijkse serie begonnen waarin ze binnenkort uit te komen of pas uitgebrachte beautyproducten reviewen, altijd handig om miskopen te besparen en lopen vaak wat voor op de Nederlandse markt.

Jackie Aina is een Amerikaanse beautyvlogger met Nigeriaanse roots. Ik volg niet zo veel Amerikaanse beautyvloggers omdat ik ze vaak too much vind: te veel make- up, te enthousiast, te luidruchtig. Maar in kleine dosis kan ik ze prima hebben. Ze creëert prachtige looks die er bij haar altijd effortless uit zien en recreëert ook vaak looks geïnspireerd op beroemdheden. En haar jaarlijkse trends we’re ditching video’s vind ik echt hilarisch. Omdat zij ook een donkere huid heeft heb ik altijd veel aan haar tips voor make-up en huidverzorging die ook geschikt zijn voor vrouwen met een tintje.

Caroline Hirons is een beetje een vreemde eend in de bijt in dit rijtje. Zij is een huidverzorgingsexpert met jarenlange ervaring in het vak en die meer blogt, dan vlogt. Zij schrijft reviews over de zin en onzin van huidverzorging en geeft heel veel handige tips. Waarbij ze zowel betaalbare als dure producten bespreekt. Vooral de cheat sheets op haar blog zijn erg handig voor tips om veel voorkomende huidproblemen aan te pakken.

Nog een Amerikaanse die ik volg is Tati van Glamlifeguru. Zij post vijf keer per week een beautyvideo op YouTube, met tutorials, first impressions, reviews en handige tips. Wat ik vooral aan haar waardeer is dat ze heel veel nieuwe producten bespreekt, zowel drugstore als high end. En als merken bijvoorbeeld een hele nieuwe collectie lipsticks uitbrengt aarzelt zij niet om alle kleuren te kopen en die uitgebreid te swatchen en te reviewen. Haar laatste serie WTF? waarin ze exorbitant dure huid- en beautyproducten bespreekt vind ik geweldig. Haar reviews zijn altijd heel zorgvuldig en uitgebreid en heel eerlijk, ongeacht de prijs.

En tenslotte Lisa Eldridge waarvan ik eerder hier haar boek besprak. Een make-up artist die sinds vorig jaar Creative Make-Up Director voor Lancôme is en haar sporen in het vak echt verdiend heeft. Op haar kanaal recreëert ze op zichzelf, op modellen of op de celebrities zelf onder andere rode loper looks die  ze voor celebrities heeft gecreëerd. De meeste looks die ze maakt zijn heel draagbaar en zien er als zij ze voordoet heel simpel uit. Op haar blog geeft ze wat meer achtergrondinfo en bespreekt ze ook meer huidverzorgingsproducten. Als je zin hebt om een echte pro te bekijken en tegelijk in een soort trance-achtige-zen-staat gebracht wilt worden door haar rustige stem en kalmerende uitstraling moet je echt eens het YouTube kanaal van Lisa Eldridge eens opzoeken.

En als honorable mention wil ik toch nog even Nikkie Tutorials vermelden. Oké zij is natuurlijk gewoon Nederlands, maar haar blog en You Tube kanaal hebben toch de feel van een niet-Nederlandse make up artist. Zij maakt prachtige uitbundige looks en gebruikt voor mij in ieder geval vaak bijzondere beauty merken. En zij kwam natuurlijk met de geweldige tip om de Nivea for Men Aftershave balsem als primer te gebruiken. Zij is heel uitgesproken en vooral haar maandelijkse hits en oh god no’s video’s vind ik geweldig.

Dit waren dan mijn top 5 (of eigenlijk 6…) favoriete niet-Nederlandse beautybloggers en -vloggers. Netto denk ik eigenlijk dat ze me meer geld kosten dan besparen, maar zo lang ik mezelf voorhoud dat het niet zo is ben ik tevreden en kan ik ze zonder schuldgevoel bekijken.

Ik ben benieuwd wat zijn jouw favoriete niet-Nederlandse beautybloggers en -vloggers. En kende je deze al?

10 gedachtes over “Mijn Top 5 Favoriete Niet-Nederlandse Beautybloggers & -vloggers

  1. Ik ken Caroline Hirons en Jackie Aina nog niet, ik ga ze zeker even kijken. Verder is het altijd leuk om een goede beauty op youtube te kijken. Het is plezierig en je leert er altijd wat van. Het kan soms idd dat Amerikaanse beautyvloggers: te veel make- up, te enthousiast en te luidruchtig zijn.

    Like

  2. Pingback: Cult Beauty Box by Caroline Hirons | Unboxing | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s