HEMA Fabulous Fluid Lipstick 07 | Review

IMG_6502Afgelopen maandag besprak ik één van de HEMA Soft Matt Lipbalms, maar ik was ook wel benieuwd naar hun andere lipproducten. Liquid lipsticks zijn tegenwoordig overal en betaalbare merken zoals HEMA maken ze nu ook. Dus ik kocht de Fabulous Fluid Lipstick in een felroze kleur. Met een lipproduct met Fabulous in de naam kan er niet veel mis gaan, toch?

IMG_4840Aan de buitenkant ziet de Fabulous Fluid Lipstick er uit als een lipgloss in een typische HEMA verpakking. Er zijn in totaal 11 verschillende kleuren. En ik kocht een felroze roze koele kleur.

IMG_6508Met de fabuleuze naam 07. Ik blijf het zeggen, maar ik vind het zo jammer dat er geen leuke namen op de verpakkingen staan. Kleine moeite, groot plezier!

IMG_6504De lipstick is volgens de HEMA lang houdend en hoog dekkend. Niet een hele lekkere vertaling, maar wij begrijpen natuurlijk wel wat ze bedoelen. De typische eigenschappen van een goede liquid lipstick wat mij betreft.

IMG_6506Het heeft een ronde applicator, zónder schuin afgesneden punt. Niet heel handig om precies een lipproduct aan te brengen, maar het lukt uiteindelijk wel.

IMG_6510En hier de swatch. Een hele felle roze lipstick met een glanzende lipgloss finish. Die inderdaad goed dekt, maar niet mat opdroogt. Dat belooft vaak niet veel goeds voor het longlasting effect.

HEMAliquidlipstickEn zo ziet het er dan uit op de full face foto’s. Een prachtige felroze lipstick met een goede dekking. En nog steeds een glanzende finish. Echt een heel fel, maar fris kleurtje. Maar daar blijft het dan ook bij, want de houdbaarheid is eigenlijk gewoon die van een lipgloss. Een drankje overleeft het nog wel, maar een (kleine) maaltijd echt niet. De Fabulous Fluid Lipstick laat wel een lichte stain achter op je lippen, maar de echte kleur is binnen no time verdwenen.

IMG_6502Ergens denk ik dat als HEMA de lipproducten beter zou benoemen, dat ik dan ook minder teleurgesteld zou zijn. Als dit de Fabulous Fluid Lipgloss zou heten, zou ik dit een prima product vinden. Maar voor een Fabulous Fluid Lipstick die toch lang houdbaar zou moeten zijn valt het me toch wat tegen. Maar als lipgloss zou ik er heel blij mee zijn, glanzend, dekkend en niet plakkerig. Als liquid lipstick heeft het jammer genoeg nog wat verbetering op de houdbaarheid nodig voordat het tot mijn favorieten gaat horen.

De HEMA Fabulous Fluid Lipstick kosten €4,50 en zijn te koop in HEMA filialen en online

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

13 gedachtes over “HEMA Fabulous Fluid Lipstick 07 | Review

  1. Kind, wat heb jij toch een prachtige jaloersmakende mond. Het is jammer dat de lipsticks niet lang blijven zitten, maar wat staat dit je weer mooi!

    Like

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s