Kiko nagellak – 493 Vino Perlato | Review

IMG_6614Eén van de betaalbare merken die de laatste jaar Nederland heeft veroverd is toch wel Kiko. Er zijn gelukkig steeds meer filialen waar je dit Italiaanse merk kan aanschaffen. Ze hebben verschillende nagellakken in verschillende prijsklassen. Maar gelukkig hebben ze ook een heel ruim assortiment zeer betaalbare nagellakken Waaronder deze prachtige glinsterende rode nagellak Vino Perlato.

IMG_6616Alle Kiko nagellakjes met deze vormgeving hebben altijd twee kenmerken. Ten eerste hebben ze smalle kwastjes. Ik vind zelf wat bredere lakjes fijner lakken, maar hiermee gaat het ook prima. En ten tweede hebben alle nagellakflesjes in de winkel  alleen een nummer en niet een naam. Maar op de Kiko website kan je na wat speuren gelukkig altijd nog de naam vinden. Persoonlijk vind ik altijd wel leuker om een nagellak met een naam aan te schaffen en niet alleen een nummer. En het lijkt me een kleine moeite als je toch al een naam hebt bedacht om dat even ergens op het flesje te zetten.

IMG_6615Zoals je op deze foto kan zien is dit echt een rode nagellak met fijne glitters erin, in plaats van een echte glitternagellak met grove glitters. Dat brengt een stuk makkelijker aan, én krijg je ook veel sneller weer van je nagels af.

IMG_6617En dit is dan het effect op je nagels na twee laagjes. Na één laagje is het effect nog niet heel mooi, omdat je nageltips er dan echt doorheen schijnen. Maar twee laagjes is perfect. Echt een klassieke rood, met fijne roze rode glitters. Echt een feestje op je nagels. Het lakken gaat heel makkelijk en ook belangrijk, het droogt heel snel. Pas op dag 5 zag ik de eerste chips in mijn nagellak verschijnen, dus de draagtijd is ook prima.

IMG_6611Ik ben erg tevreden over de Kiko Vino Perlata nagellak. Het is echt een feestje op je nagels, blijft lang zitten. En je krijgt het er ondanks de glitters net zo makkelijk af als gewone nagellak. En het is heel betaalbaar, vooral met de aanbiedingen die er bijna altijd bij Kiko lijken te zijn. Echt een aanrader!

Kiko Cosmetics nagellak is online te koop en in diverse filialen voor €3,90.

Wat is jouw favoriete Kiko product?

 

 

9 gedachtes over “Kiko nagellak – 493 Vino Perlato | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s