Essence The Gel Nail Polish – Miss Captain | Review

IMG_6405Volgens mij zou ik hier wel bijna een maandelijkse rubriek van kunnen maken: welke Essence nagellak heb ik nu weer aangeschaft? Het was niet voor niks mijn favoriete nagellaklijn uit 2015 en voor de kleine prijsjes waarvoor het verkocht wordt, blijf ik het maar kopen. Om een beetje (maar echt een heel klein beetje) in de grijzige winterstemming te blijven heb ik laatst Miss Captain aangeschaft.

IMG_6404Miss Captain is een groene kleur, met een heel klein zweempje grijs. Met een creamy finish. Het is totaal geen uitbundige kleur, maar is  juist heel rustig en volwassen. Ik snap niet helemaal waar de naam opslaat, een verwijzing naar het leger misschien? Maar ik ben altijd al blij als een nagellak überhaupt een naam heeft.

IMG_6407Zoals alle nagellak uit de Essence The Gel Nail Polish lijn heeft ook deze een brede kwast. De haartjes zijn niet super netjes afgerond, maar het lakken gaat nog steeds erg makkelijk. Voor degenen die trouwens het concept niet kennen, deze nagellaklijn moet een gel-achtig effect geven zonder gebruik van een lamp. Er hoort een bijbehorende top en basecoat bij en je brengt twee laagjes van de kleurnagellak, in dit geval Miss Captain, aan.

IMG_6402En dit is dan het resultaat wanneer je ze alledrie aan hebt gebracht. Op deze foto had ik de nagellak al 3 dagen op. Je ziet wat uitgroei, maar voor de rest geen chips en nog steeds de gelnagellak-achtige glans. Bij mij blijft Essence The Gel Nail Polish altijd minsten 5 dagen mooi zitten. En Miss Captain voldoet daar bij mij ook aan.

IMG_6403Kortom weer een nagellakje uit de Essence The Gel Nail Polish lijn die goed bevallen is.Waar mijn vorige nagellakreview wat tegenviel vanwege de finish ben ik met Miss Captain erg tevreden. Echt met recht mijn favoriete budget beauty product.

De base- en topcoat kosten €2,69 per stuk en de kleurnagellak €1,69. Essence is te koop bij kruidvat en trekpleister

Wat is jouw favoriete budget nagellakmerk?

 

7 gedachtes over “Essence The Gel Nail Polish – Miss Captain | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s