Beauty Bits Budget Maand + Winactie! GESLOTEN

IMG_6381Normaal gesproken verschijnt er elke eerste maandag van de maand een ‘Is het de hype waard?’ artikel op BeautyBitsBlog.com. Maar voor de gelegenheid heb ik deze verplaatst naar aanstaande woensdag. Want net zo als vorig jaar is januari weer Beauty Bits Budget maand!Op mijn blog bespreek ik vooral veel duurdere en high end artikelen, maar om even bij te komen van de dure decembermaand staat januari in het teken van budget en betaalbare producten. Dus je kunt elke maandag, woensdag of vrijdag een blogpost over budget of betaalbare beautyproducten vinden. Of over goedkopere dupes van duurdere producten.

Om ook nog een extra steun te bieden na de dure decembermaand geef ik ook weer wat beautyproducten weg aan één gelukkige lezer. Dit maal bevat de winactie 3 Essie nagellak mini’s uit de wintercollectie 2015. De review daarvan vindt je hier. De highlighter I Love My Golden Pumps uit de Essence Merry Berry collectie. Een rode lipstick van Catrice uit de Alluring Reds collectie genaamd Striking Attitude. En ten slotte de Glam & Doll waterproof mascara ook van Catrice. Stuk voor stuk producten die bij iedereen passen. Van sommige producten kun je deze maand nog een review verwachten.

Wat moet je doen om kans te maken op deze beautyproducten?
1.Volg mijn blog op Bloglovin en save dit artikel.
Stap 1 levert je 1 winkans

Wat mag je doen om je kans te verhogen?
2. Volg mij op Twitter.
3. Plaats op Twitter de volgende tweet  Ik doe mee aan een winactie bij @beautybits1 op BeautyBitsBlog.com! Doe jij ook mee?
Stap 2 en 3 samen leveren je 1 extra winkans op

4. Volg mij op Instagram.
5. Deel de foto van de Winactie op je eigen Instagram account.
Stap 4 en 5 samen leveren je 1 extra winkans op

6. Like mijn Facebookpagina.
Stap 6 levert je 1 extra winkans op

Met elk van deze stappen voeg ik je naam één keer extra toe om random geselecteerd te kunnen worden als winnaar van dit pakket.

LET OP: Laat onder dit bericht achter welke stappen (+gebruikersnamen) je allemaal hebt gedaan om kans te maken op deze prijs. En vergeet geen geldig emailadres achter te laten in het daarvoor bestemde vakje.


Spelregels:
1. Je woont in Nederland of België.
2. Je hebt in ieder geval stap 1 gevolgd: BeautyBitsBlog.com volgen op Bloglovin’ en deze blogpost saven.
3. Je kan meedoen tot en met zaterdag 30 januari 2015 23:59uur!
4. Op zondag 31 januari 2015 maak ik de winnaar bekend via mijn blog en neem ik per mail contact op.
5. Mocht je gewonnen hebben, reageer dan binnen 72 uur anders kies ik een andere winnaar uit.

Doe jij mee met deze winactie? Alvast heel veel succes toegewenst!

37 gedachtes over “Beauty Bits Budget Maand + Winactie! GESLOTEN

 1. Wat een superleuke winactie! Ik heb alle stappen gedaan. (Instagram & Twitter @paramara1982, FB Tamara Mara Großmaul).

  Like

 2. Leuke winactie, ik doe weer mee en wens je nog een goed 2016!
  Ik volg,save en like op Bloglovin, twitter en FB.
  Op twitter zal ik de gevraagde zin zo tweeten.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

  Liked by 1 persoon

 3. Nog de allerbeste wensen voor 2016!
  Ik heb meegedaan via Bloglovin,Facebook & Twitter (@AGussinklo)
  Alleen heb ik geen Instagram.
  Alles onder de naam Anita te Gussinklo

  Liked by 1 persoon

 4. Wat een enorm leuke actie! 😃 Ik doe graag mee wn heb de stappen 1, 2, 3 en 6 uitgevoerd. Op Twitter onder de naam smeets_linda.

  Like

 5. Wat een leuke winactie 🙂 Ik sla over want heb de highlighter al en heb teveel nagellak. Nu ik stage ga lopen, kan ik minder nagellak dragen 😦 (En heb nog zoveel liggen) Ik wens iedereen heel veel succes!

  Liked by 1 persoon

 6. Pingback: Action neusstrips | Is het de hype waard? | Beauty Bits Blog

 7. Wat leuk een budget maand! Dat is ook beter voor mijn portemonnee. ..
  Ik doe graag mee en volg je op bloglovin, instagram sabrinawtw en Twitter sabcom72

  Like

 8. Hallo!

  Wat een leuke winactie, ik neem zeker en vast graag deel 🙂

  Ik vind de highlighter er heel leuk uitzien, en die lakjes komen natuurlijk ook altijd goed van pas, want ik lak voortdurend m’n nagels.

  Ik volg je al langer op facebook, twitter (TalkToBibi) en bloglovin (bibi), overal onder mijn eigen naam.

  Als laatste heb ik ook je tweet geplaatst:
  https://twitter.com/TalkToBibi/status/685773624943456257

  Liefs!

  Like

 9. Wat een onwijs leuke winactie, ik doe heel graag mee.
  Ik heb alle stappen gedaan:

  Bloglovin : Emmyxx
  Twitter : xkuzemmy
  Instagram : xkuzemmy
  Facebook : Emmy Krijnen

  Ik hoop dat ik win want het is een hele leuke winactie hihi 🙂

  Xoxo Emmy.

  Like

 10. Pingback: Reminder Winactie Beauty Bits Budget Maand! | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s