De 5 meest gelezen blogposts op BeautyBitsBlog.com 2015

collage-2015-12-274 Een terugblik voor degenen die hier al een hele tijd meelezen of voor de nieuwe lezers op BeautyBitsBlog.com een overzichtsartikel van mijn vijf meest populaire blogposts. Het is voor mij altijd verrassend welke blogposts het goed gaan doen. Soms zijn het blogposts waar je heel veel tijd en energie ingestoken hebt. En andere keren juist degenen die je zo uit de losse pols geschud hebt, of afgeraffeld hebt (oeps). Ben je benieuwd welke blogposts afgelopen jaar het meest bekeken zijn, lees dan gauw verder.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi| Review BeautyBitsBlog.com 5. Scholl Velvet Smooth Express Pedi| Review
Vooral in de zomer is hier veelvuldig op gezocht. Een handig apparaat om snel eelt van je voeten te verwijderen zodat je weer met poezenvoetjes je slippers of sandalen aankan. Erg handig, maar zeker geen basisbehoefte.

Is het de hype waard?| MAC Lipsticks BeautyBitsBlog.com 4. Is het de hype waard? MAC lipsticks
Uit mijn maandelijkse ‘Is het de hype waard’ reeks was dit de meest populaire. Een handig overzicht van de verschillende MAC finishes. Ik weet nog goed dat het vooral bij de retromatte en matte finish nog behoorlijk boenen was om de swatches van mijn arm af te krijgen. Maar de blogpost is goed ontvangen, dus het was de moeite waard.

IMG_4279 3. Zoeva Cocoa Blend Eyeshadow Palette | Review
Een merk dat ik wel al een tijdje kende, maar eigenlijk dit jaar pas voor het eerst gekocht heb. En helemaal verliefd op geworden ben. Het begon allemaal met de Cocoa Blend Eyeschadow Palette een palette die ik er heel vaak bij pak voor dagelijkse looks, maar ook om even uit te pakken.

Essence The Gel nail polish - Electriiiiiic | Review BeautyBitsBlog.com 2. Essence The Gel Nail Polish – Electriiiiiic | Review
Een hele budgetvriendelijke en supergoede gelnagellak zonder lamp. Elke keer als ik in het Kruidvat ben heb ik de neiging om nog meer kleuren te kopen. En heb inmiddels ook al een redelijke collectie opgebouwd. Echter Electriiiiiic blijft echt mijn favoriete kleur.

So I've Been Shopping Lately | Shoplog BeautyBitsBlog.com 1. Nivea Men Sensitive Aftershave balsem als primer | Review
Deze blogpost was veruit het populairst dit jaar op BeautyBitsBlog.com. Toen ik het liet zien in een shoplog was iedereen net zoals ik erg nieuwsgierig om erachter te komen of de tip van Nikkietutorials echt zou werken. En het werkt! Echt een ideale budgetprimer.

Dit waren ze dan van 5 tot 1 de meest gelezen blogpost op BeautyBitsBlog.com. Erg leuk, voor mij vooral, om aan het eind van het jaar even te kijken wat mensen het liefst willen lezen.

Had jij deze blogposts allemaal al gelezen? En welke vond jij het leukst?

13 gedachtes over “De 5 meest gelezen blogposts op BeautyBitsBlog.com 2015

 1. Ik ken je blog pas, maar vind je artikelen heel erg leuk! Je maakt ook prima foto’s. 🙂
  Ik las bij een andere blogger dat diegene inderdaad aftershave had gebruikt als primer, maar heb ’t zelf nooit geprobeerd. Misschien word het tijd dat ik dat ga doen! 😀 ♡

  Liked by 1 persoon

 2. De Aftershave Balsem als primer vond ik ook wel heel interessant, dus die had ik eigenlijk wel verwacht! Leuk dat je MAC lipstick artikel ook goed bekeken is, bij mij doen artikelen over MAC producten het ook altijd wel erg goed.

  Liked by 1 persoon

 3. Haha, leuk! Ook bij mij is de Nivea aftershave balsem met stip het meest gelezen artikel. En juist dat artikel had ik binnen een kwartier getikt.

  Wat een vondst he? Ik gebruik het ook echt elke dag!

  Liked by 1 persoon

 4. Pingback: Mijn 10 favoriete beautyproducten uit 2015 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s