Max Factor Star Wars Dark Berry Lipstick | Review

IMG_6325editHet is je vast niet ontgaan dat de nieuwste, zevende Star Wars film vorige week in première is gegaan. Ik kwam overal reclame voor de film tegen en zowat elk productsoort van kleding tot tv’s werd Star Wars op geplakt. Dan kan make-up, in dit geval van Max Factor, natuurlijk niet achterblijven. Max Factor heeft een hele kleine collectie uitgebracht: 2 nieuwe limited edition lipsticks en de bestaande False Lash Effect Mascara met een Star Wars logo. Ik had deze producten bij meerdere blogs voorbij zien komen en was vooral beniewd naar de Dark Berry Lipstick. Dus toen ik deze in de drogist zag staan, nam ik hem gelijk mee.IMG_6328editAls noodgedwongen Star Wars fan (lees: twee oudere broers én vroeger maar 1 tv thuis) leek het me toch erg leuk om iets met het Star Wars logo in huis te hebben. Make up is voor mij dan een betaalbare en voor de hand liggende optie. En een berry lipstick helemaal. Deze Max Factor Colour Elixir lipstick ziet er van de ene kant uit als een standaard lipstick.

IMG_6327editMaar wanneer je hem 180 graden draait zie je het Star Wars The Force Awakens logo.

IMG_6329editDit is kleur nummer 30, Dark Berry.

IMG_6331edit
Yes, een prachtige Berry lipstick. Dit ligt helemaal in mijn straatje, zo’n donkerrode lipstick.

IMG_6336editMaar de swatch verbaasde me. De finish is behoorlijk metallic en de kleur is totaal niet zo donker als ik had verwacht. Eerst dacht ik nog, zit er een rare overspray op. Kan dit überhaupt met lipstick? Maar helaas dit was echt de kleur zoals het was, lang niet zo intens donker of mat zoals die op andere blogs had geleken.

IMG_6347edit

Ik heb voor de volledigheid nog even een swatch op mijn lippen toegevoegd. De lipstick is comfortabel en droogt je lippen niet uit. De prijs die je daarvoor betaalt is de houdbaarheid. Na elk hapje of drankje moet de lipstick bijwerken en als het buiten de liprand komt: Glitter everywhere! Echt ik weet de Star Wars franchise al behoorlijk oud is, maar de lipstick had ik niet zo ouderwets verwacht. Vooral niet na wat ik er online van gezien had.

IMG_6326editZoals je merkt ben ik behoorlijk teleurgesteld. Ik heb helemaal geen probleem met lipstickkleuren toevoegen aan mijn stash die ik al 300 keer heb. Maar een kleur die een totaal andere finish heeft dan ik verwacht had op basis van productfoto’s en andere reviews vind ik toch wel een domper. Vooral als het een metallic finish betreft. Als je houdt van berry kleurige lipstick met een metallic finish of een supergrote Star Wars en make-up fan bent is dit misschien wat voor jou. Als je op zoek was naar een mooie bordeauxrode lipstick zónder metallic finish, zou ik hier met een grote boog omheen lopen. Wat mij betreft mag deze lipstick in een galaxy far, far away in a time long, long ago blijven.

De Max Factor Colour Elixir Lipstick is onderdeel van een Limited Edition collectie en voor €13,99 verkrijgbaar bij de drogist.

Wat is jou laatste teleurstellende beauty aankoop?

13 gedachtes over “Max Factor Star Wars Dark Berry Lipstick | Review

  1. Wat jammer zeg dat hij je zo teleur heeft gesteld! Ik vind de kleur alsnog wel mooi, maar van die metallic finish moet je wel houden. Vreemd dat daar in de andere reviews die je had gelezen niks over gezegd is, jammer ook want daardoor had je hele andere verwachtingen toen je deze lipstick kocht.

    Like

  2. Oooohh dat is spijtig zeg…! Ik moet zeggen dat ik de kleur zelf ook niet heel mooi vind, maar dat heb ik altijd wel met dit soort kleurtjes. Jammer! Zeker voor de prijs… 😦

    Like

  3. Jammer dat je hem niet mooi vindt, ik heb hem ook en vind juist dat die gouden en roze deeltjes erin wel wat hebben, maakt hem net wat anders dan een andere willekeurige berry lipstick en met een lipprimer eronder blijft hij hier als een huis zitten.

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s