Starskin Red Carpet Ready Sheet Mask | Review

IMG_6232Bijna alle skincare vernieuwingen de afgelopen tijd lijken uit Azië en dan vooral Korea in het bijzonder te komen. Sheet masks hebben de afgelopen jaren hun entree gemaakt op de westerse markt. Een merk dat ik de afgelopen tijd veel op zie duiken is Starskin. Ik vond het wat te prijzig, dus ik schonk er niet al te veel aandacht aan. Maar toen ik er één gratis kreeg tijdens de Douglas VIP-avond, heb ik het uiteraard uitgeprobeerd.

Hoewel je het niet zou verwachten op basis van de verpakking is Starskin een Nederlands merk. Er zijn in totaal 11 verschillende maskers, waarvan 1 bestemd voor mannen en een hand en een voet masker. Ik kreeg de Starskin Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Face Mask Red Carpet Ready. Een hele mond vol. Deze is speciaal voor de gedehydreerde en vochtarme huid en zou geschikt zijn voor alle huidtypes. Hoewel het niet echt winters weer is op dit moment kon mijn huid toch wel wat extra vocht gebruiken.

Dit zegt Starskin zelf over hun maskers:
IMG_6235Klinkt heel positief, gelikt en Amerikaans in mijn optiek

IMG_6233De Red Carpet Ready masker zou moeten zorgen voor:
-Intense hydratatie
-Een gladmakend effect
-Een oppepper voor de huid
-Langdurige soepelheid
-Het voorkomen van vochtverlies van de huid

Het bevat de volgende ingrediënten:

Versie 2Het zijn allemaal hele effectieve ingrediënten die de huid niet irriteren. En het bevat ook geen parfum.
IMG_6234
Gebruiksaanwijzing
Stap 1:
Reinig uw gezicht en dep de huid droog. Het masker met serum moet op een droge huid worden aangebracht.

Stap 2:
Het masker bestaat uit drie lagen. Verwijder laag A en C en gooi deze weg. Plaats maskerlaag B op het gezicht en strijk het glad.

Stap 3:
Laat het masker 15-20 minuten intrekken en verwijder vervolgens het masker. U hoeft uw gezicht niet na te spoelen.
IMG_6312
En zo ziet het masker er dan aangebracht uit. Lekker creepy, hè? Kan je denk ik mensen nog behoorlijk bang mee maken. Het masker blijft verbazingwekkend goed zitten en ruikt helemaal nergens naar. Ik heb er gewoon mee rondgelopen, alleen praten is niet zo’n goed plan. Het overtollige serum wat op in de sachet zat heb ik op mijn hals aangebracht. Na 20 minuten heb ik het masker verwijderd en het overgebleven serum in mijn huid geklopt.

Mijn huid voelde echt geweldig aan, alsof je een behandeling bij een schoonheidssalon heb gehad. Het voelde zacht, glad, vol en ja echt goed gehydrateerd. Geen schilfers of droge plekjes meer te bekennen. Dat mag ook wel als je net 30mL serum op je huid hebt gehad…

IMG_6237
Voor gebruik dacht ik dat geen enkel masker wat je maar eenmalig kunt gebruiken €9,95 waard is, maar na afloop twijfel ik daar toch over. Ik denk dat als je een bijzonder feestje hebt of heel lang hebt gevlogen dit masker dat bedrag zeker waard is. Maar voor wekelijks of zelfs dagelijks gebruik zoals Starskin suggereert zou ik het geld niet over hebben.

Starskin maskers kosten €9,95 en zijn in Nederland alleen exclusief via Douglas te koop.

Heb jij al wel eens sheet maskers geprobeerd?

10 gedachtes over “Starskin Red Carpet Ready Sheet Mask | Review

  1. Zo’n masker lijkt me heerlijk om je zelf mee te verwennen na een drukke periode. Zelf werk ik al wekenlang 6 dagen en nu ook aan één stuk door naar de Kerst, ik kan zo’n maskertje wel gebruiken. Voor elke week lijkt het me inderdaad een beetje duur, maar ach, als je het geld zou kunnen missen..

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s