Nailed it! Essie – Russian Roulette | Review

IMG_6144Net zoals ik een groot fan ben van rode lipstick, ben ik dat ook van rode nagellak. Het staat chique en klassiek. Het maakt niet uit of het lente, zomer, herfst of winter is, het kan gewoon altijd. Vandaag deel ik één van mijn rode nagellakken van Essie, namelijk Russian Roulette.

IMG_6145 Ook deze nagellak zit in de standaard Essie verpakking. Mooi glazen flesje, witte dop met de naam erboven op en het witte Essie logo. Mooi, maar niet meer zo heel bijzonder. Meestal ben ik sowieso erg gecharmeerd van nagellaknamen, maar in het bijzonder die van Essie. In dit geval niet zo. Bij rode kleur van de nagellak en de naam Russian Roulette leg ik al gauw de link met bloed. Maar dat is waarschijnlijk een beroepsdeformatie van mijn kant.

IMG_6159En zoals altijd heeft ook deze nagellak een fijn breed kwastje, waarmee je snel en makkelijk je nagels lakt.

IMG_6149En zo ziet het er dan uit op mijn nagels. Echt een hele mooie klassieke rood. Voor een volledige dekking heb je drie laagjes nodig anders zie je je nageltipjes er door heen schijnen. Ben ik eigenlijk niet gewend van Essie, dus dat viel me wel een beetje tegen. Maar gelukkig drogen de laagjes snel dus valt de wachttijd wel mee. Deze nagellak heeft het bij mij 5 dagen volgehouden, wat bij mij heel gemiddeld is voor een Essie nagellak.

IMG_6146
Qua kleur is Russian Roulette zeker een aanrader, alleen had de dekking voor mij wat beter gemogen. Maar als je het niet erg vindt om drie laagjes nagellak aan te brengen is dit  wellicht wel iets voor jou.

Essie nagellak kost €9,99 en is te koop bij bepaalde Etos en DA filialen

Wat is jouw favoriete rode nagellak?

4 gedachtes over “Nailed it! Essie – Russian Roulette | Review

  1. Ik vind Essie nagellak zo ontzettend fijn, ik heb ze afgelopen zomer ontdekt. Rode nagellak vind ik ook altijd mooi, heel klassiek en zo vrouwelijk. Ik draag het alleen nooit op m’n handen, ik vind niet dat ik er mooie nagels voor heb. Maar op m’n teennagels vind ik het altijd goed!

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s