Something Borrowed: MAC Miley Cyrus Viva Glam 2 | Review

IMG_5502Deze week staat het helemaal in het teken van MAC lipsticks. Ik heb de afgelopen maanden weer een aantal lipproducten aangeschaft die ik deze week ga reviewen. Ik heb ze onderverdeeld met het bruiloftsgezegde: Something old, something new, something borrowed, something blue. En het is tijd voor something borrowed. Nou ja, niet echt geleend maar gekregen! Deze lipstick heb ik namelijk gewonnen met een winactie op Met Loes: De Viva Glam Miley Cyrus 2.

IMG_5508Normaal sta ik altijd te springen om een nieuwe MAC Viva Glam lipstick te kopen, omdat de opbrengst integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS gaat. Voor mij weer een excuus om mij zonder me schuldig te voelen een nieuwe lipstick aan mijn collectie toe te voegen. Alleen bij deze had ik mijn twijfels, want ik ben uiteraard fan van rode lipsticks, alleen niet zo van de warme tinten. Maar toen ik deze won, waarbij Loes me verzekerde dat die mij vast wel zou staan, moest ik hem natuurlijk uitproberen.

IMG_5503Zoals alle andere Limited Edition Viva Glam lipsticks komt ook deze lipstick in een gesigneerde verpakking.  Je kan ook gelijk zien dat het een matte lipstick is.

IMG_5506
IMG_5505Ook de lipstick tube is anders. Het heeft felroze details die je kan zien wanneer de dop erop zit, maar ook wanneer je hem eraf haalt. Dan valt hij in ieder geval sneller op in je stash. Ook zie je op de tube de handtekening van de celeb in kwestie, in dit geval Miley Cyrus.

IMG_5516Hier zie je de swatch. Het is inderdaad een warme, rode kleur die behoorlijk fel en mat is. Bijna neigend naar oranje, en als er één kleur is waar ik geen fan van ben, is het wel oranje

macmc2En hoewel ik van tevoren had gedacht dat deze kleur me niet zou staan, heeft Loes toch nog gelijk gekregen. Het is een behoorlijk felle warme rood, waar zelfs ik als ‘ervaren’ rode lipstickdrager nog even aan moet wennen. En hij is niet oranje. En voor een matte lipstick is het nog behoorlijk comfortabel. Na een aantal uur dragen wordt het matter en droogt het je lippen wel een beetje uit, maar dat ben ik inmiddels gewend. Dat is gewoon de prijs die je betaalt voor een lipstick waar je geen omkijken naar hebt, omdat het blijft zitten als een huis.

IMG_5507Hoewel het op social media al gonst van de previews van de volgende MAC Viva Glam lipstick met Ariane Grande is de MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 zeker nog het bekijken waard. Als je op zoek bent naar een warme rood tint, die lang blijft zitten en je het niet erg vind om een beetje op te vallen dan heb je aan deze een goede.

De MAC Viva Glam Miley Cyrus 2 kost €19,50 en is te koop via MAC Counters, MAC stores en online via maccosmetics.nl

Ik ben benieuwd: houd jij wel of niet van felle lipsticks?

PS. Voor de mensen die vol spanning wachten op something blue heb ik een teleurstellende mededeling: die komt er niet. Ik heb nog lang niet genoeg lef om met een blauwe lipstick rond te lopen. *sorry*

7 gedachtes over “Something Borrowed: MAC Miley Cyrus Viva Glam 2 | Review

  1. Hij staat je goed! Ik durf hem zelf niet zo goed aan omdat ik bang ben dat hij voor mij te warm zal zijn, maar aan de andere kant vind ik ook gewoon dat ik hem moet kopen voor mijn collectie en vanwege het goede doel 😛

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s