Something Old: MAC Guo Pei Brave Red & Love of Roses

IMG_5383Deze week staat het helemaal in het teken van MAC lipsticks. Ik heb de afgelopen maanden weer een aantal lipproducten aangeschaft die ik deze week ga reviewen. Ik heb ze onderverdeeld met het bruiloftsgezegde: Something old, something new, something borrowed, something blue. En vandaag trap ik af met something old. Echt oud is het niet, als je mij op instagram volgt, had je ze een paar weken geleden al langs zien komen, een  lipstick en liploss uit de Guo Pei collectie.

Toen ik begin dit jaar afbeeldingen zag van deze producten wist ik het al: Hier ga ik zeker iets van aanschaffen. Ook al had ik toen geen flauw idee wie Guo Pei is. Inmiddels wel: zij is een chinese mode-ontwerper. Maar they had me at hello, of beter gezegd de verpakking. MAC brengt jaarlijks een luxe collectie uit, waarbij de vormgeving echt spectaculair is en de prijzen helaas ook.  En toen ze 1 oktober in de webshop lagen sloeg ik mijn slag en kocht ik de Cremesheen lipstick Brave Red en de Cremesheen Glass in Love of Roses. Normaal review ik geen ‘oude’ Limited Edition producten, maar de lipstick is in ieder geval nog te koop in de webshop.

IMG_5374Het doosje waar de lipstick in komt heeft al de prachtige aziatische print met gouden details.

IMG_5376*Engelengezang* Kijk, hoe mooi dit is. De heeft dezelfde prachtige print en voelt ook satijnzacht aan.

IMG_5379 Echt het is zo’n verschil ten opzichte van de standaard zwarte MAC verpakking. Met prachtig versierde dop en de mooie gouden lipstickhuls.

IMG_5380En dan de  lipstick zelf, Brave Red. Een baksteenrode kleur met een cremesheen finish.

IMG_5381De lipstick is echt heel romig en gepigmenteerd.

macguolipstickEn hier zie je het full face. Waar ik normaal voor rode lipsticks voor een koele ondertoon ga, heeft deze een warme ondertoon. En ik vind het eigenlijk nog verbazingwekkend mooi staan. Een mooie rode lipstick wat niet te opvallend is. Omdat de lipstick zo romig is, blijft het niet fantastisch zitten, maar is wel heel comfortablel. Na een hapje moet je het zeker bijwerken, maar dat is geen straf, want dan kan je je weer vergapen aan de prachtige verpakking.

IMG_5384Ik bestelde ook een lipgloss uit de Guo Pei lijn, namelijk Love of Roses. Dit is een creme sheen lipgloss, eerlijk gezegd wist ik niet eens dat het bestond. Het heeft een grotere inhoud dan de gewone MAC lipglass en zou de romige glanzende eigenschappen van de Cremesheen lipstick combineren met de glans van een MAC lipglass. Wederom heeft deze een prachtige dop in hetzelfde thema.

IMG_5387Het is een neutraal rode kleur met hele fijne rood en roze glitters.

IMG_5389Het heeft net zo’n fijne applicator als de lipglass. Hier kun je heel precies de lipgloss mee aanbrengen.

IMG_5393Hier zie je links de swatch van Love of Roses. Voor een gloss is het echt behoorlijk dekkend.

IMG_5396Op deze foto met flits kan je de subtiele glitters een stuk duidelijker zien. Hoewel je op de lippen daar niet zo veel van terugziet.

maclipglossHoewel de swatch behoorlijk neutraal rood is, is het op mijn lippen toch een stuk koeler. Met name het donkere deel van mijn lippen heeft een koele ondertoon. Maar ik denk dat het op minder gepigmenteerde lippen een stuk warmer uitvalt. Ik vind het een hele mooie kleur, maar zoals de meeste lipgloss moet je deze ook na een drankje bijwerken.

IMG_5379De MAC Guo Pei collectie is echt prachtig, waarbij de verpakking de aanschaf wat mij betreft de moeite waard maakt. Helaas hangt daar ook een prijskaartje aan, dus het is maar net wat je er voor over heeft.

De MAC Guo Pei Brave Red cremesheen lipstick en de MAC Guo Pei Love of Roses cremesheen lipglass kosten ieder €30,- en zijn alleen te koop via de MAC webshop.

Heb jij wel eens producten gekocht vanwege de mooie verpakking?

6 gedachtes over “Something Old: MAC Guo Pei Brave Red & Love of Roses

  1. Ja, precies deze 🙂 ook puur gekocht voor de verpakking, al stond Brave Red wel op mijn “misschien eens kopen” lijstje. De verpakking is zo mooi! De kleur staat je ook goed trouwens, mooi rood hoeft niet te schreeuwen.

    Liked by 1 persoon

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s