Essence The Gel Nail Polish – Wonderfuel | Review

IMG_5820Gelukkig zijn er regelmatig acties waarbij het al zeer betaalbare Essence nog goedkoper is. Laatst was dit ook al het geval en toen kocht ik twee flesjes nagellak uit The Gel Nail Polish lijn, waar ik echt fan van ben. Eén daarvan was Wonderfuel en die ga ik vandaag bespreken.

IMG_5824Wonderfuel sprak me aan omdat het niet een standaard paarse kleur is, maar het bevat een fijne blauwe shimmer. Dus echt even wat anders dan normaal.

IMG_5823Ook Wonderfuel zit in het inmiddels welbekende flesje met een dop in dezelfde kleur als de nagellak. Erg makkelijk om snel de juiste nagellak uit je stash te kunnen vissen.

IMG_5837The Essence The Gel Nail Polish heeft een fijne brede kwast. De haren zijn niet helemaal mooi recht afgesneden, maar daar had ik gelukkig niet zo’n last van.

IMG_5833
En zo ziet het er dan uit op mijn nagels. Dit zijn 2 laagjes. Dit ging super vlug omdat de nagellak snel droogt. Eerlijk gezegd valt de kleur me een beetje tegen. Het geeft een iets te metallic effect naar mijn smaak. Glitter en glans vind ik prachtig, maar metallic niet zo. Maar het ziet er eigenlijk net zo uit als in het flesje, dus ik mag eigenlijk niet klagen.

IMG_5821Ik heb trouwens daaronder en boven heb de bijbehorende Essense base- en topcoat gebracht.

IMG_5828
Omdat ik de kleur niet zo spectaculair vond heb ik niet getest hoe lang hij mooi blijft, maar als Wonderfuel een beetje lijkt op de andere nagellakken uit de collectie heb je hier zeker een week plezier van. Als jij wel van nagellak met een metallic finish houdt, dan is deze echt iets voor jou. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

De base- en topcoat kosten €2,69 per stuk en de kleurnagellak €1,69. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister

Houd jij van metallic nagellak?

7 gedachtes over “Essence The Gel Nail Polish – Wonderfuel | Review

  1. Pingback: Essence The Gel Nail Polish – Miss Captain | Review | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s