Green Tree Candle | Review

IMG_5819Met de feestdagen op komst en het regenachtige weer buiten is er niets fijner dan lekker warm binnen een geurkaars aan te steken en het huis gezellig te maken. Als je mijn blog al een tijdje volgt, weet je dat ik gek ben op geurkaarsen en zeker deze donkere tijd van het jaar steek ik bijna dagelijks een geurkaars aan om een warme en lichte sfeer in huis te creëren. Ik heb weer een nieuw merk geurkaarsen uitgeprobeerd, namelijk Green Tree Candle Company, en vertel je vandaag wat ik er van vind.

IMG_5545Green Tree Candles zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Dit is een medium formaat van 150gram met 30-32 branduren in een blikje.

IMG_5554Je hebt ook kleinere en grote kaarsen in glas, waarbij de grotere kaarsen ook een prachtig bewerkt deksel met het logo erop hebben. Dat vind ik persoonlijk een erg leuk detail. Het staat erg mooi in een interieur.

IMG_5541
Ik heb 3 geuren geprobeerd.

IMG_5548Red Tea & Cassis is denk ik mijn favoriet van de drie. Ik was benieuwd of je een typische theegeur in een kaars kan vatten, maar dat is Green Tree Candle gelukt. Het is een warme zoete geur die tegelijk ook heel licht is. Echt heel fijn en zeker een cadeautip voor de theeliefhebber.

IMG_5549En nu weer een typisch geurtje voor mij. Madagascan Vanilla is zoals de naam verklapt een vanille geur. Dit is een neutraal geurtje waar denk ik iedereen wel van houdt.

IMG_5550En ten slotte Cinnamon Spice. Hier zou eigenlijk een waarschuwingslabel op moeten zitten: Don’t burn when hungry. Want deze geur ruikt heerlijk naar speculaas en is bijzonder krachtig. Deze hoef je maar heel kort te laten branden voordat je kan genieten van de geur. Voor een kleine kamer vind ik het persoonlijk iets te overweldigend, maar in een grotere ruimte komt het echt goed tot zijn recht.

IMG_5556Als je nog op zoek bent naar een fijne geurkaars om te branden tijdens de feestdagen heeft Green Tree Candle Company zeker voor ieder wat wils. Er zijn 24 verschillende geuropties in dit formaat. En naast geurkaarsen kun je ook kiezen voor geurstokjes dan kan je continu van de geur genieten. Ik ben echt tevreden met Green Tree Candles en zou het iedereen aanraden. Heerlijke kaarsen, met een mooie vormgeving hier ga ik de komende tijd nog zeker veel plezier aan beleven.

Green Tree Candles in blik kosten kosten €8,95 per stuk en zijn te koop via GreenTreeCandle.com. Als je gebruik maakt van de mix & match korting krijg je bij aankoop van 2 producten 15% korting en bij 5 producten 30% korting. Handig als je het bijvoorbeeld cadeau wilt geven!

Wat vind jij nou typisch passen bij deze tijd van het jaar?

disclaimer

5 gedachtes over “Green Tree Candle | Review

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s