Black and Gold | The Body Shop nagellak

IMG_5818Naast huidverzorgingsproducten voor de feestdagen heeft The Body Shop ook een speciale limited edition make-up collectie uitgebracht. Bestaande uit een zilveren en een gouden lijn. En natuurlijk moest ik er iets van meenemen, nagellak in dit geval.

Geïnspireerd door de looks van de jaren 20 en de sfeer van de The Great Gatsby is er een wintermake-upcollectie samengesteld met diverse zilver- en goudtinten en natuurlijk aangevuld met een aantal klassieke kleuren zoals rood voor je lippen en nagels.

tbsemea_961241507898647 tbsemea_96124438312490Het zijn twee volledig collecties met nagellak, lipstick, oogschaduwpaletten, eyeliner en voor de liefhebbers glitterverstuiver. En allebei hebben ze een  een exclusieve vormgeving. Toevallig is op deze foto’s de rode lipstick niet te zien, maar die zag er ook heel mooi uit. Omdat ik eerder al heel tevreden was over The Body Shop nagellak, koos ik een goud glitterlakje want die ontbrak nog in mijn redelijk uitgebreide nagellakcollectie.

IMG_5795Qua vormgeving ziet het er iets anders uit dan de normale The Body Shop lakjes. De glitterlakjes hebben trouwens geen naam.

IMG_5798Deze heet heel saai Nail Sequins: Gold. Dus gewoon gouden pailletten.

IMG_5810Hier zie je hem naast de zwarte nagellak, Smoky Rose, uit het standaardassortiment. De verschillen zitten hem met name in de dop. Voor de kerstcollectie bevindt er zich een mooi geometrisch patroon op de zwarte dop en is het logo wat kleiner. Het ziet er een stuk chiquer uit. De inhoud is met 6,8mL precies hetzelfde.

IMG_5805Het kwastje heeft een standaardformaat. Gewoon een normale breedte met recht afgewerkte haartje.

IMG_5806Op deze foto zie je net wat beter dat de glitter in een transparante basis zit. Het is dus echt meer een topcoat, dan een glitternagellak. Je kan hem op zich wel dekkend krijgen, maar daar heb je gewoon wat meer laagjes en vooral een stuk meer tijd voor nodig. Hij komt een stuk beter tot zijn recht op een gekleurde. En dan is de voor de hand liggende klassieke combinatie toch wel black and gold, oftewel goud en zwart.

IMG_5802Dit is één laagje van de glitternagellak bovenop twee laagjes Smoky Rose. Afhankelijk van hoeveel je het kwastje afstrijkt kan je een beetje spelen met hoeveel glitters je op je nagels aanbrengt. En aangezien ik weet dat ik toch de komende maanden overal glitters ga vinden ten gevolge van deze glitterlak heb ik lekker veel glitters aangebracht. Dat ging heel gemakkelijk. Af en toe heb ik wel een deppende beweging gemaakt om de glitters wat gelijker te verdeler over mijn nagels. Desondanks droogt de glitterlak net zo snel op als de gewone colour crush lak van The Body Shop.

IMG_5804Hier zie je de nagellak iets meer close up. Dan kan je goed zien dat de glitter verschillende 3 groottes heeft. Ik vind het wel een mooi effect geven. Waar ik aan de gewone colour crush nagellak 4 dagen plezier beleef, blijft deze combinatie denk ik langer mooi. Na 4 dagen moest ik het er helaas afhalen, wat altijd een ramp is met glitternagellak, maar toen zat het er nog helemaal mooi op. Dus ik verwacht dat je hier wel een week mee zoet bent.

IMG_5801Ik vind sowieso de Colour Crush nagellak van The Body Shop echte aanraders en deze glitternagellak ook. Als je nog geen gouden glitternagellak hebt is deze zeker een aanrader. Het lakt fijn, je kan de glitters makkelijk verdelen en het is zeker leuk voor de feestdagen.

The Body Shop  nagellak kost €6,00 en is verkrijgbaar in The Body Shop winkels en online.

Heb jij al over je manicure voor de feestdagen nagedacht?

9 gedachtes over “Black and Gold | The Body Shop nagellak

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s