MAC Magic of the Night Collectie: Evening Rendezvous & Shaft of Gold | Review

IMG_5559Het is begin november en de beauty kerstcollecties liggen al in de winkels en zijn zelfs al (groten)deels uitverkocht. Ik verheug met altijd op de kerstcollecties. De verpakkingen zijn vaak net wat mooier, de producten een tikkeltje feestelijker en helaas ook wat prijziger. Meestal beperk ik mij tot de kerstcollectie van MAC, want daar zit altijd wel wat moois bij en van een ander high end merk. Anders wordt het mij ook te gortig en wil ik echt alles hebben. Dus nu eerst een prachtige lipstick Evening Rendezvous en highlighter Shaft of Gold uit de Magic of the Night collectie.

IMG_5564Ik viste helaas achter het net toen het online in de verkoop ging, maar op 7 november was ik er in de MAC store toch op tijd bij. Ik ging eigenlijk om All Fired Up, een fuchsieroze lipstick, te kopen, maar die vond ik mij niet zo goed staan. Maar toen ik Evening Rendezvous zag was ik gelijk om.

IMG_5572
IMG_5573Het komt in een prachtige Limited Edition paarse glanzende verpakking. Heel feestelijk en heel verleidelijk. Maar de lipstick zelf is totaal anders dan iets wat ik nu in mijn stash hebt. Een lichtpaarse kleur met een matte finish.

IMG_5581Hier zie je een swatch. Zoals je ziet is het echt een lichtpaarse kleur en volledig mat.

maclipstickEn de full face foto.  Ik vind het niet typisch een winters kleurtje, maar het blijft erg mooi. De lipstick blijft lang mooi zitten en overleeft een hapje wel. Zoals elke matte lipstick accentueert het velletjes wel, dus daar moet je even mee oppassen.

IMG_5566Terwijl ik aan het wachten was terwijl mijn lipstick werd gehaald, had ik tijd om de rest om van de collectie te bekijken. Ik had me voorgenomen om geen highlighters meer te kopen voorlopig aangezien ik deze van Bobbi Brown dit jaar heb gekocht en deze shimmer brick dupe van de DA. Maar ik vond hem zo mooi en ja in een prachtige blauwe Limited Edition verpakking ‘moest’ ik hem wel kopen.

IMG_5574De in extra dimension skinfinish Shaft of Gold is een prachtige warme highlighter zonder grove glitters. Het geeft een heel subtiel glanzend resultaat zonder een discobaleffect. Ja, hier ben ik echt heel blij mee. Het printje in de highlighter is ook prachtig met het MAC logo en de streepjes.

IMG_5582Hier zie je een swatch zonder flits. Zo ziet het er niet heel spannend uit, maar als het licht eropvalt…

IMG_5583…dan zie je het effect heel goed. Een mooie warme highlighter met fijne shimmers.

mac highlightFullface geeft het op mijn huid een subtiel glanzend resultaat. Als je echt de pan uit wil shinen kan je ook nog een stuk meer aanbrengen.

IMG_5570Ik heb weer twee prachtige MAC items aan mijn collectie toegevoegd. En ik weet zeker dat ik hier veel plezier aan ga beleven. Zowel in gebruik als aan het bewonderen van de verpakking.

De MAC Evening Rendezvous lipstick €21,00 kost en de MAC In Extra Dimension skinfinish Shaft of Gold €34,50.  Online is het helaas al uitverkocht, maar wellicht dat je nog in stores of als je echt fanatiek bent ze via eBay of Amazon nog op de kop kunt tikken.

Welke kerstcollectie kijk/keek jij naar uit?

20 gedachtes over “MAC Magic of the Night Collectie: Evening Rendezvous & Shaft of Gold | Review

  1. Pingback: Chanel Rouge Noir – Oogschaduwpalette & Illusion D’Ombre | Review | Beauty Bits Blog

  2. Pingback: Something New: MAC Enchanted Eve Lip Bag Red | Review | Beauty Bits Blog

  3. Pingback: Beauty Wishlist – December 2015 | Beauty Bits Blog

  4. Pingback: Mijn 10 favoriete beautyproducten uit 2015 | Beauty Bits Blog

  5. Pingback: Favorieten | Winter 2015/2016 | Beauty Bits Blog

Reageer hier voor vragen, opmerkingen of feedback

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s